Durva képek horrorfilmbe illő háttérsztorikkal 16+

Biztosan te is hallottad már a mondást, hogy gyakran egy kép többet mond ezer szónál. Nos, ez valóban így lehet, de azért hozzátennénk, hogy vannak olyan fotók, amik a háttérsztorijaikkal kiegészítve még ütősebbek. Ilyeneket találtunk nemrég a Sickchirpse egyik összefoglalójában, de előre szólunk, hogy tényleg felkavaróak. Vegyetek egy nagy levegőt, mielőtt végignézitek a képeket, és elolvassátok a történeteket.

Hirdetés

1998 augusztusában Észak-Írországban, Omagh városkában készült ez a fotó. A következő pillanatban bomba robbant abban a piros autóban, ami mellett az apuka áll, kislányával a nyakában. Az IRA-hoz köthető merényletben 29 ember halt meg, köztük a fotós is. Apa és gyermeke túlélték.

disturbing1.jpg

Miért vág ilyen komor arcot a 17 éves Tyler Hadley a saját házibuliján? Talán azért, mert röviddel a parti előtt megölte a szüleit, akiknek holttestét ekkor még a hálószobában tartotta. Az ok csupán annyi volt, hogy mindennél jobban vágyott a bulira, amit anyja és apja valószínűleg nem engedtek volna meg neki. A srác életfogytiglant kapott.

disturbing2.jpg

2014 októberében kigyulladt egy szélturbina Hollandiában. A tetején álló két munkás egymást átölelve várta a halált. Szívet tépő felvétel.

disturbing3.jpg

Egy Fülöp-szigeteki politikus, Reynaldo Dagsa a családjával szilveszterezett, amikor lelőtték. A fotó bejárta a világot, mert a férfinak nemcsak hogy sikerült lekapnia a gyilkost, hanem ez a fotó nyomra is vezette a hatóságokat.

disturbing4.jpg

Biztonsági kamerás felvétel a kétéves Jamie Bulgerről, akit két 10 éves srác, Robert Thompson és Jon Venables rabolt el. Később megölték a gyereket egy vasútállomáson.

disturbing6.jpg

Talán első pillantásra úgy tűnik, a képen szereplő 14 éves Regina Walters csak pózol a kamerának, de az igazság sajnos sokkal szomorúbb: a képet a tinilányt elrabló Robert Ben Rhoades készítette, aki percekkel később meg is ölte őt.

disturbing7.jpg

Kalifornia, 1975. A két tesó haja a levegő elektromos töltete miatt áll égnek, amin jól szórakoznak. A következő pillanatban viszont villám csap le oda, ahol állnak. Ők csúnyán megégtek, de túlélték, harmadik társuk – aki valószínűleg a fotót készítette – meghalt.

disturbing8.jpg

1978-ban 918 ember követett el tömeges öngyilkosságot a guyanai Jonestownban. A fotó még madártávlatból is szörnyű.

disturbing9.jpg

Ezt a képet egy floridai parkolóban találták 1989-ben. A fiatal nő, Tara Calico egy évvel korábban tűnt el, de nem tudjuk, mi lett a sorsa. A fiú maradványait 1990-ben megtalálták: valószínűleg megszökött fogva tartójától, de mielőtt segítséget kaphatott volna, meghalt.

disturbing10.jpg

Valószínűleg ez John Lennon utolsó fotója, 6 órával meggyilkolása előtt készült.

disturbing11.jpg

Columbine középiskola, 1999. A fotón bal oldalon, fent két srác tartja úgy az ujjait, mintha fegyvert fognának – nem sokkal később tényleg meg is tették, kivégezve 12 osztálytársukat, egy tanárt és 24 további embert.

disturbing12.jpg

Amikor egy férj a feleségét akarta lefotózni Ausztrália partjainál, búvárkodás közben, de egy hullát is sikerült lencsevégre kapnia a háttérben…

disturbing13.jpg

R. Budd Dwyer amerikai politikus, mielőtt szájába vette a pisztolyt, és meghúzta a ravaszt, élő tv-adásban.

disturbing14.jpg

Miért néz ilyen meredten a fotón szereplő lány? Azért, mert már halott. Szülei egy utolsó emléket szerettek volna róla, vele, mielőtt eltemetik szegényt.

disturbing15.jpg

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés