Életveszélyben a bandatag, aki ki akar szállni

Azt a filmekből is tudhatjuk, hogy a különböző bandákból és alvilági csoportokból nem olyan egyszerű kiszállni, és nincs ez másként a valóságban sem. A közelmúltban egy Boots nevű srác osztotta meg történetét a nagyvilággal, aki kisfia születése után döntött úgy, hogy elég volt: elhagyja a Native Mob nevezetű, minneapolisi indián bűnbandát, és jó útra tér. Egyetlen célja van, hogy a fiát fel tudja nevelni, de ehhez persze életben kell maradnia. Ez nem egyszerű, és Boots minden napja rettegésben telik, amióta egy 8 éves fiúcska fegyvert rántott, és rálőtt a nyílt utcán. Biztos abban, hogy a banda nem fogja elengedni, de úgy döntött, mégis próbál elszakadni tőlük.

Hirdetés

“Először általános iskolában hallottam róluk. Néhány haverom és az unokatesóm is közéjük tartozott, utóbbinak mindig remek cuccai és fegyverei voltak, én pedig azt gondoltam: wow, milyen szuper” – mondta.

boots_street3.jpg

A bandában szigorú szabályok uralkodnak mind a viselkedésre, mind a hierarchiára, mind a drogokra nézve. “A marihuána és az alkohol még elfogadott, de durvább cuccok már nem. Ezen kívül fontos szabály, hogy engedély nélkül nem lőhetünk emberekre. Ha bárki megszegi a szabályokat, erőszakkal torolják meg” – árulta el.

boots_street.jpg

boots_street1.jpg

“Nem hiszek a Mennyországban, csak a pokolban. Ha oda is kerülök, elfogadom. De még itt, az életben megpróbálom jóvá tenni mindazt, amit elkövettem” – mondta Boots, hozzátéve, hogy azt kívánja, bárcsak ne lőtt volna rá soha senkire, és ne rabolt volna ki ártatlan embereket.

boots_street2.jpg

Így néz ki a srác.

boots_street4.jpg

Kést hord magánál, ha esetleg önvédelemből kellene használnia… sokan azok közül, akiknek a neve erre az asztalra fel van vésve, már nem élnek.

boots_street5.jpg

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés