Az Instagramon borult ki az NFL játékos megcsalt menyasszonya

Delanie Walker olyan Valentin napi ajándékot kapott, amilyet biztosan nem kívánt volna sem saját magának, sem bárki másnak. Mondjuk, ha hihetünk a menyasszonyának – vagyis most már ex-menyasszonyának -, akkor az egészet csakis magának köszönheti: a Racine nevű hölgy feltörte a sportoló Instagram fiókját, és ott tudatta a világgal, hogy párja megcsalta, nem is egyszer, de mindig visszament hozzá. A Tennessee Titans támadójátékosáról kiderült a bejegyzésből, hogy néhány napja szakított várandós kedvesével, amit a nő szerint minden februárban megtesz, ugyanis a szezon végén nem bír a hormonjaival, és már fut is a szoknyák után.

Hirdetés

Racine emellett leírja, Delanie nevében, hogy a focista képtelen értékelni, amije van, sőt, csak magával és az imidzsével foglalkozik. Más nők szavára többet ad, mint menyasszonyáéra, és ebbe Racine valószínűleg belefáradt. Keserűen megjegyzi a bejegyzés végén, hogy egyébként kislányuk lesz… és hogy azt majd meglátjuk, mennyire hatja őt meg a négy tucatnyi rózsa, amit volt vőlegényétől kapott.

dw1.jpg

dw2.jpg

Racine egyébként később saját Instagram oldalán köszönte meg az embereknek a kedves szavakat és a támogatást, hiszen a történtek után sokan álltak mellé. A nő azt mondja, persze, olyanok is vannak, akik szerint ő a hibás, mert 10 évet maradt egy nem működő kapcsolatban. 2010-ben a kisfiunk halála után Delanie azt ígérte, lesznek még gyerekeik, és össze fognak házasodni. Az újabb baba és házasság ígérete megszédítette a nőt, sőt, most azt mondja, minden egyéb hazugságot is elhitt, csak azért, mert boldog akart lenni.

nfl_player_cheater.jpg

Manapság viszont már úgy érzi, nem olyan könnyű őt manipulálni, mint akkoriban, és csak azt szeretné, ha a lányának szerető apukája lenne – nem mellesleg, ha a pici azt látná, hogy egy olyan férfi van mellette, aki szereti és tiszteli a nőket. Ha Delaine Walker tényleg így viselkedett vele, ahogy mondja, akkor egyértelmű, hogy nem ő lesz az a pasi, akitől ezeket a dolgokat elvárhatja…

nfl_player_fiancee.jpg

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés