Váratlanul elhunyt a cicás-lézeres évkönyvfotóval híressé vált tini

Emlékszel még arra a srácra, aki szeptemberben azzal vált híressé, hogy nem akart átlagos évkönyvi fotót magáról, és unalmas portré helyett cicájával lézerfényes háttér előtt pózolt? Sajnos szomorú hírünk van a 17 éves srácról, Draven Rodriguezről: a napokban elhunyt, a Mashable információi szerint öngyilkos lett. A srác egyik családtagja megerősítette a halálhírt, de további részleteket nem mondott – sem ő, sem pedig más.

Hirdetés

Állítólag semmi jele nem volt annak, hogy a 17 éves srác végezni akar magával. Két hete az Instagramon még arról írt, egy szelfi kíséretében, hogy mennyire élvezte a munkát az iskolai erőszakmentességért holland gyerekekkel Amszterdamban, és hogy várja a folytatást jövőre.

Ismerősei szerint okos, kreatív, lelkes gyerek volt, aki szívesen állt különböző projektek mellé. Fontos volt neki az iskolai erőszakmentesség elleni harc, de például az állatvédelem is. Sokat tett a körülötte élőkért, és voltak céljai, álmai, nagy tervei… mások azért dicsérték, mert sosem félt attól, hogy másképp gondolkodjon, mint a társai.

Barátai, osztálytársai, ismerősök és ismeretlenek egyaránt megdöbbentek a srác váratlan halálán, és a közösségi médiát felhasználva nyilvánítottak részvétet a családnak – vagyis azokon a fórumokon, ahol Draven lézeres-cicás fotója anno elkezdte útját a népszerűség felé. Nyugodjon békében!

dravenn.jpg

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés