13 éve marihuánával főz ez a szexi szakácsnő

Mary Jean Dundson neve egyre több embernek ismerős világszerte, és ennek nemcsak az az oka, hogy a kanadai szakácsnő igencsak szemrevaló, hanem specialitásai is: 13 éve marihuánával készít ételeket és italokat. Ezeket pedig meg is osztja a világgal honlapján, illetve a Water Melon YouTube csatornán, ahol számos követője ellesheti tőle, hogyan készül Mary Jean füves sütije, vagy híres-neves “Marijuana Margaritája”.

Hirdetés

Ezt az alábbi videóban láthatod, hallhatod. Mondjuk “medical” margaritának hívja az italt, ami arra utal, hogy Amerikában számos helyen csak orvosi céllal nem tilos a fű használata, de a lényeget valószínűleg mindenki érti…

“A marihuána egy olyan hős, aki mindig megmenti a napot. A húszas éveimben kezdtem füvezni, sütni pedig akkor, amikor hazaköltöztem New Yorkból. Az egyik barátoméknál volt némi marihuána a pincében, és eszembe jutott, hogy mi lenne, ha készítenék egy-két adag füves sütit. Kivittem a strandra, és minden egyes darabot eladtam belőle, az utolsó falatig. Ekkor láttam, mekkora igény van ezekre a finomságokra” – nyilatkozta Mary Jean Dundson.

mj1.jpg

mj2.jpg

mj3.jpg

mj4.jpg

mj5.jpg

mj6.png

mj7.jpg

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés