A gyönyörű lány újabb rendőrségi fotójára gerjednek a netezők

A 18 éves Alysa Bathrick tavaly már összeakasztotta a bajszát (már ha lenne neki ilyen) a rend őreivel: a lány akkor drogbirtoklásért került be az őrsre, és a kamera elé, és miután néhány órát bent töltött, posztolta is rendőrségi fotóját a Twitteren, amit több mint ezren retweeteltek. Az észak-karolinai lánynak már akkor jelentős rajongótábora szerveződött, de ez most alighanem még nagyobbra nő, ugyanis január végén bolti lopás vádjával kapták el, és fotózták le ismét. Ez a kép sem sikerült rosszul, a csaj pedig el is dicsekedett vele a neten.
Ez volt a tavalyi rendőrségi fotója.
mugshot1.jpg
Ez pedig az idei – bár nekünk az első kicsit jobban tetszik, mert azon helyesebb. Itt azért komolyabbnak tűnik.
musghot2.jpg
Rajongói közül sokan megírták neki azt is, hogy teljesen odavannak érte: volt, aki azért titulálta bűnözőnek, mert elrabolta az ő szívét. Hát, a lány tényleg nem csúnya, de az már más kérdés, hogy ha már 18 évesen néhány hetente rendőrségi ügyei vannak, mi lesz így belőle…
mugshot_cutie.jpg
Nem ő az első olyan átlagember, aki rendőrségi fotójával válik híresség: korábban mi is beszámoltunk egy Jeremy Meeks nevű bajkeverőről, akire pillantása és átható tekintete miatt a nők és a modellszakma is felfigyelt.
Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés