Harcos állatvédő a szexi amerikai veterán

Kinessa Johnson négy évig szolgált Afganisztánban dízelgépek szerelőjeként. Most csatlakozott a Veterans Empowered to Protect African Wildlife (VETPAW) nevű szervezethez, amelynek célja megvédeni az afrikai állatokat. Az egykori katonanő orvvadászok elleni tanácsadóként segíti a Ryan Tate által létrehozott szervezetet, amelynek célja, hogy a veteránok megvédjék az állatokat az orvvadászoktól.
Az alapító két legnagyobb szenvedélye mindig is a hazája és az állatok védelme volt. Néhány évvel a leszerelése után figyelt fel az afrikai orvvadászok okozta veszteségre, és tudta, nem ülhet tétlenül. Azzal is tisztában volt, hogy a veteránoknak vagy egyáltalán nincs munkájuk, vagy alulfoglalkoztatottak, különleges képességeik azonban felbecsülhetetlenek az orvvadászokkal szemben, hiszen a vadőrök nem kaptak olyan kiképzést, mint ők, és gyakran halnak meg a vadvilág védelmében. Ezért hozta létre a VETPAW nevű szervezetet.
Kinessa és társai munkájáról készült képeket a Facebookon és az Instagramon is követni lehet.
kinessa.jpg
kinessa2.jpgkinessa3.jpgkinessa4.jpgkinessa5.jpgkinessa6.jpgkinessa7.jpgkira.jpgkinessa_0.jpgkinessa2_0.jpgkinessa3_0.jpg
Forrás: rsvlts.com és vetpaw.org

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés