Heroinosokról készített megrázó fotósorozatot az egykori tanárnő +16

Jessica Dimmock tanárnőként dolgozott, de talán úgy érezhette, munkája nem elég érdekes és izgalmas, mert inkább – több színt keresve – a fotózás felé fordult. Nevét eddig nem hallottuk, de most biztos, hogy jól az eszünkbe véstük, mert The Ninth Floor című fotósorozata belénk égett. A lebilincselő és megdöbbentő képeken heroinosok mindennapjait örökítette meg, akikkel saját bevallása szerint véletlenül futott össze egy jól szituált New York-i házban. Kiderült, a kilencedik emeleten élnek – hogy mennyire legálisan “bérelték” a lakásukat, abba most ne menjünk bele. A lényeg, hogy a fotós úgy döntött, velük marad és dokumentálja a mindennapjaikat.

Hirdetés

Jessica Dimmock képei bemutatják a drogok hatását és a nyomort, amiben ezek az emberek éltek, és amiben valahogy mégis előteremtették a következő adagra szánt pénzt. Előre szólunk, hogy a képek nagyon kemények, sőt, a vége felé egyre durvábbak lesznek – erejüket az a realisztikus ábrázolás adja, amivel Dimmock dolgozott és dolgozik. Jöjjenek hát a fotók.

heroin1.jpg

heroin2.jpg

A tekintetüket nézd!

heroin3.jpg

heroin4.jpg

heroin5.jpg

heroin6.jpg

heroin7.jpg

heroin8.jpg

A következő képek is elég megdöbbentőek.

heroin9.jpg

heroin10.jpg

heroin11.jpg

heroin12.jpg

heroin13.jpg

heroin14.jpg

heroin15.jpg

heroin16.jpg

heroin17.jpg

heroin18.jpg

Egy kapcsolat, ahol mindkét fél heroinfüggő…

heroin19.jpg

heroin20.jpg

heroin21.jpg

heroin22.jpg

heroin23.jpg

heroin24.jpg

heroin25.jpg

A heroin roncsokká tette ezeket az embereket is. Volt, aki nem hagyta, hogy segítsenek rajta – lásd az utolsó fotót, a kórházi ágyon is drogozó lányról.

heroin26.jpg

heroin27.jpg

heroin28.jpg

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés