Prérifarkast fotóztak le New Yorkban, egy bár tetején

Nem mindennapi dologra lettek figyelmesek hétfőn azok a szomszédok, akiknek ablaka a L.I.C. bárra néz New Yorkban, Queensben, ugyanis a bár tetején egy prérifarkast pillantottak meg. Miután az első meglepett pillanatokon valahogy túltették magukat, szóltak a tulajnak, hogy nézzen fel a tetőre. Brian Porter először azt hitte, viccelnek, de mivel még nem április elsejét mutatott a naptár, úgy döntött, csekkolja, hogy nem mondanak-e mégis igazat a szomszédok.

Hirdetés

Amikor meglátta a szőrös kis vendéget, azon kezdett gondolkodni, hogyan került oda, és arra jutott, hogy valószínűleg a szomszédos, üresen álló épületbe vackolt be, és hétfőn onnan ugrott át a bár tetejére, az egyik ablakon keresztül.

coyote3.jpg

Mire a tulaj eljutott addig a gondolataiban, hogy a farkast valahogy el kellene távolítani a tetőről, már jó sok bámészkodó figyelte a vadállat viselkedését. Volt, aki le is tudta fotózni.

coyote1.jpg

Ő egész jól viselte a médiafigyelmet, csak akkor ijedt meg egy kicsit, amikor a közeli állatklinika egyik munkatársa felmászott hozzá (de visszafordult, amint kiderült, hogy nem kóbor kutyáról, hanem prérifarkasról van szó).

coyote2.jpg

A rendőrök is próbálkoztak az elfogásával, de úgy tudjuk, ez nem jött össze, cikkünk születésének pillanatáig legalábbis biztosan nem.

Forrás: Nydailynews.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés