Szuper prankek a bolondok napjára

Közeleg április elseje, amikor büntetlenül megtréfálhatod a barátaidat, ismerőseidet, kistesódat vagy – ha van – a gyerkőcödet is. Mutatunk néhány ötletet, amik nem fájdalmasak, de az biztos, hogy te nagyon jót fogsz nevetni azon, aki ellen beveted valamelyiket.

Hirdetés

Azt persze nem tudjuk garantálni, hogy az, akit meg szeretnél tréfálni, nem olvassa ezt az összeállítást, és nem készül ő is valamire – talán épp ellened. De ha téged tréfálnának meg előbb, már biztos, hogy lesznek ötleteid, hogyan vágj vissza.

Tej ömlött a drága laptopra – igazából szappan és ragasztó elegye, amit előzőleg megszárítottak.

april1.jpg

Kamu parkolócédula – Amerikában biztosan van ilyen, és mekkora, amikor azt látod a másik arcán, hogy tényleg berezelt a büntetéstől!

april2.jpg

Ez inkább cuki:

april3.jpg

Ez is aranyos: szervezz neki olyan köszöntést, amire tényleg nem számít, itt például egy autóra ragasztott üzenettel köszöntenek valakit.

april4.jpg

Tömd ki a kistesód papucsának orrát vécépapírral, és reggel mondd neki, milyen sokat nőtt az éjjel a lába. Majd mondd neki, hogy ha nem hiszi, vegye csak fel a papucsát, látni fogja, hogy kinőtte.

april5.jpg

Vagy varrd össze a zokniját középen, és figyeld, ahogy próbálja felvenni!

april8.jpg

Penészes a szendvics? Dehogy! Csak zöld és fekete festék kell hozzá, meg egy kis kézügyesség, hogy a zacskóra felvitt foltok tényleg penésznek nézzenek ki.

april6.jpg

Csokis süti – csak a csoki helyett bab van belesütve… kegyetlen!

april9.jpg

Fagyott műzli reggelire? Furcsán fog nézni bárki, aki nem boldogul a bekanalazásával…

april7.jpg

Kék a tej? Egy kis ételfestékkel akár még az is lehet…

april15.jpg

Nyalóka – édesség helyett zöldséggel a pálcikán.

april11.jpg

Karamellbe mártott alma helyett hagyma… na, ennek a harapás után tuti sírás lesz a vége!

april13.jpg

Mondd azt a gyereknek, hogy eladjátok a házat, és elköltöztök Északra. Wifi nem lesz, de játszhat jegesmedvékkel. Ha még kicsi, és hihetően adod elő, be fogja venni!

april10.jpg

Egy klasszikus: “Most hívott az igazgató, hogy…”

april12.jpg

“Most hívtak a Nickelodeontól, hogy nagyon sajnálják, de a mesehősök egy időre szabadságra mennek” – lehet, hogy ennek is bőgés lesz a vége.

april14.jpg

Tegyél egy ilyen könyvjelzőt bármelyik könyvbe. A kistesó vagy a gyerkőcöd simán azt fogja hinni, hogy pénz, pedig…

april16.jpg

Az is vicces, ha érméket ragasztasz a padlóra, aztán nevethetsz, amikor megpróbálja felszedni…

april20.jpg

Miért nem habzik a szappan? Hát mert bekented átlátszó körömlakkal.

april17.jpg

Amíg alszik a kicsi, vidd át egy másik ágyba. Aztán amikor felébredt, nézd meg a döbbent arcát – nem fogja érteni, mi történt.

april18.jpg

Mondd azt a gyerkőcnek, hogy amíg suliban volt, új frizurát csináltattál, és reméled, szereti a lilát vagy a rózsaszínt, mert egy ideig így fogsz kinézni. Ez is csak kicsiknél működik, mert a nagyok azonnal kiszúrják a parókát.

april19.jpg

Reméljük, sikerült ötleteket meríteni. Csak a nagy tréfálkozásban ne feledd: kölcsön kenyér visszajár, meg aki másnak vermet ás… ugye.

Forrás: pulptastic.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés