A Facebookon talált rá újra 17 éves, terhes unokatestvérére, ez történt utána

A Facebook nemcsak azért szuper dolog, mert napi szinten láthatod, mit csinálnak a barátaid, hanem többek közt azért is, mert rég nem látott rokonokkal veheted fel újra a kapcsolatot. Tommy Connolly-val is ez történt: a 23 éves ausztrál egyetemistát egy szép napon bejelölte 17 éves unokahúga, akit nevezzünk most Angelának. Néhány üzenetváltás után kiderült, hogy 32 hetes terhes, nincs pénze, és nincs hol laknia. Nem kért segítséget, de Tommy azonnal felajánlotta neki, hogy költözzön hozzá. A srác osztott-szorzott, és arra jutott, hogy van elég megtakarított pénze: mire a baba megszületett, nagyobb lakásba költöztek, és megvett mindent, amire az unokatestvére kisfiának szüksége lehet.

Hirdetés

A srác az egyetemi tanulmányait is folytatni tudta, és úgy osztja be az idejét, hogy heti három napot dolgozni tudjon, amiből eltarthatja a kis családot.

uncsiteso1.jpg

Egyelőre “csak” a sportolásról kell lemondania Tommy-nak, aki ígéretes sprinter. De reméli, hogy hamarosan ismét belefér majd a rendszeres edzés az életébe.

uncsiteso4.jpg

Azt gyanítjuk, hogy mostanság a lányokra sem jut annyi ideje, mint korábban.

uncsiteso5.jpg

Tommy-nak most első a kisbaba, illetve az, hogy gondoskodjon Angeláról és a kicsiről.

uncsiteso2.jpg

Sokan támogatják, írnak neki, és anyagi segítséget is ajánlanak. Testvére, Liam GoFundMe oldalt is alapított számára, helpmybrotommy néven, ahol cikkünk születésének pillanatáig 7700 dollár gyűlt össze a kis család számára.

uncsiteso3.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés