A legjobb netes reakciók Madonna és Drake közös csókjára

Az idei Coachella a már megszokott módon most is tartogat érdekes jeleneteket, és bár az ötnapos fesztiválnak koránt sincs vége (április 10 és 12, illetve 17 és 19 között rendezik meg) az tuti, hogy erre a rendkívül kínos pillanatra fognak a legtöbben emlékezni. Az egyik húzónév a fesztiválon a nemrég új lemezzel jelentkező Drake volt, akihez vendégként hozzácsapták Madonnát is, aki a koncert egyik pillanatában jó hosszan szájon csókolta a kanadai rappert. Az internet azonban nem erre kapott rá, hanem Drake undorodott arckifejezésére, amit utána vágott, a viccesebbnél viccesebb reakciók pedig már el is kezdtek záporozni.

Hirdetés

Amatőr művészeket is megihletett a pillanat:

Mit tennél, ha megcsókolnál valakit és úgy törölné a száját és haldoklana, mint Drake Madonna után?

Madonna azt nyilatkozta a US Weekly-nek, hogy bele van zúgva Drake-be és szeretne vele találkozni. Úgy tűnik, összejött neki.

Szeretném hallani Drake és Madonna managementjének közös találkozóját arról, hogyan kéne csókolózniuk, hogy még több lemezt adjanak el.

Remélem Madonna és Drake előre tervezték ezt a hosszú csókot a színpadon. Ha nem, akkor ez minősülhet szexuális zaklatásnak is, nem?

Szóval, épp nézem Madonna és Drake csókolózásáról készült videót. Igen, az erőszakosság nagyon bunkó volt.

Drake arckifejezése mindent elárul:

Tiszta undor és gyötrelem.

Madonna hivatalos tweetje:

Az arc, amikor maga a Halál zaklat szexuálisan a nyilvánosság előtt:

(forrás: Uproxx)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés