Asztronauta apjának üzent az űrbe

Autók nem közvetíthetnek üzenetet az űrbe? Dehogynem! Ezt bizonyította nemrégiben a Hyundai is, akik 11 Genesissel vágtak neki a nevadai Delamar Dry Lake homokjának, hogy keréknyomaikkal egy pár szavas üzenetet írják bele – jó nagy betűkkel. A pár szavas kis kedvesség a houstoni Stephanie üzenete az apukájának, aki a Nemzetközi Űrállomáson dolgozik, és bizony nagyon hiányoznak egymásnak. Az autógyártó illetékesei örömmel teljesítették a vágyát, hogy elmondja a papájának ilyen módon is: “Steph szeret téged”.

Hirdetés

Az apuka, Terry Virts később megköszönte lányának az üzenetet, amit fényképen is megörökített – ez csak azért nem meglepő, mert hobbija a fotózás, és az űrben is fényképez, amikor csak alkalma van rá.

Stephanie nagyon boldog, hogy az autógyártó cég teljesítette a vágyát, és apukája nemcsak látta, hanem meg is örökítette a neki szánt meglepetést. “Szerintem csodálatos dolgokat láthat odafentről, de ez az üzenet a legkülönlegesebb számára” – mondta.

Érdekesség, hogy a 11 Hyundai Genesis által kirajzolt üzenet a legnagyobb keréknyom-kép a Guinness Rekordok Könyve szerint. Hát, egy dolog biztos: ilyet még soha nem láttunk!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés