Gusztustalan új trend: kacsaszájúvá válnak a tinik a Kylie Jenner challenge miatt

Nemrég mi is írtunk olyan csajokról, akik Kylie Jenner telt ajkaihoz hasonlóakat szeretnének, és ennek érdekében nem riadnak vissza “csodatévő készülékek” használatától vagy egyéb beavatkozásoktól sem. Nos, úgy tűnik, ezeknek a lányoknak a fotói csak a kezdetet jelentették egy olyan őrületben, ami mára sajnos még inkább elhatalmasodott a neten.

Hirdetés

Hódít ugyanis a #kyliejennerchallenge hashtaggel útjára indult “kihívás”, melynek lényege, hogy lányok, illetve most már fiúk is Kylie Jenner ajkakat próbálnak maguknak csinálni. Ezt a legtöbben úgy érik el, hogy üveget kezdenek el szívogatni addig, míg a keletkező vákuum nem okoz duzzanatot – mintha egy méhecske csípte volna meg a szájukat. Íme néhány fotó.

kylie_lips1.jpg

kylie_lips2.jpg

kylie_lips3.jpg

kylie_lips5.jpg

kylie_lips6.jpg

kylie_lips7.jpg

Az eredmény a legtöbb esetben még annál is rémesebb, mintha tényleg méhcsípés okozta volna a duzzanatot. De persze a tinik lelkesen fotózzák és töltögetik Twitterre, Instagramra, Facebookra az így készült, gusztustalan képeket.

kylie_lips4.jpg

kylie_lips10.jpg

kylie_lips13.jpg

Azt nem tudjuk, hogy ezzel mi a céljuk, mert hogy így senki sem szép, az biztos! De reméljük, ez az őrület olyan gyorsan semmivé lesz, amilyen gyorsan jött…

kylie_lips8.jpg

kylie_lips9.jpg

kylie_lips11.jpg

kylie_lips23.jpg

Kylie Jennert egyébként sok kritika éri, mert egyesek szerint ő váltotta ki ezt az egészet, mások viszont inkább abban kételkednek, hogy ajkai tényleg valódiak-e. Kylie sértőnek érzi a feltételezést, hogy esetleg plasztikáztatott volna, és felhívja mindenki figyelmét arra, hogy még csak 16 éves… nos, nézzétek meg ezt a montázst, és döntsétek el, hogy szerintetek eredetiek-e az ajkai.

kylie-jenner-instagram-getty-3.jpg

Forrás: TMZ.com és DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés