Lecsukták, mert belepisilt a luxushotel jégkészítő gépébe

Aki volt már részeg, és csinált őrültséget ittasan, biztosan tudja, mire képes az alkohol… nos, ha ezt eddig a 41 éves Andrew Wood nem tudta, akkor most már tisztában van vele. Feltéve, hogy emlékszik arra, mit csinált jó néhány ital elfogyasztása után a floridai Orlandóban található Hard Rock Hotelben. A Huffingtonpost értesülései szerint a helyi rendőröket a szálloda biztonsági őre hívta ki, azt kérve, csináljanak valamit a hotel lobby bárjában lévő részeggel.

Hirdetés

Andrew annyira berúgott, hogy a szobájába sem tudott, vagy nem akart visszamenni, és a biztonsági őr beszámolója szerint túlterhelt hólyagján a luxushotel jégkészítő gépénél könnyített. Magyarul belepisált a jégkészítő berendezésbe. A később is csúnya szavakat harsogó férfit a rendőrök elvitték, egy napra az orlandói megyei börtönbe csukták, majd 500 dolláros óvadék fejében szabadon engedték.

andrew_wood_floridai_pisilos_ember.jpg

Érdekesség, hogy a Hard Rock Hotelben 300 dollárba kerül egy szoba, míg az orlandói börtönbe ingyenes a belépés – igaz, meghíváshoz kötött. Hát, mi nagyságrendekkel szívesebben aludnánk a lenti képen látható szállodában…

hardrockhotel1.jpg

hardrockhotel2.jpg

Forrás: Huffingtonpost.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés