Ők a legdurvábban photoshopolt hírességek!

A Photoshop sokak szerint egy csodálatos művészeti eszköz, hiszen egy-egy képen bármit meg lehet vele változtatni, illetve sok menthetetlennek látszó fotón is segíthet. Mások szerint viszont ez egy olyan lehetőség, amivel nemcsak élni, hanem visszaélni is lehet – természetellenes eredményeket kreálva, vagy elhitetve az emberekkel, hogy amit látnak, valódi, holott távolról sem az. Számos híresség címlapfotóin is bevetették a Photoshopot, ezeket áttekintve a TheRichest.com tett most közzé egy listát a digitálisan leginkább “módosított” sztárokról. Érdemes vetni rájuk egy pillantást, mert mint sejthetitek, sokan teljesen máshogy néznek ki élőben, mint a lapokban…

Hirdetés

Lady Gaga
A világsztár, akit valójában Stefani Joanne Angelina Germanottának hívnak, nemcsak bizarr öltözékeivel, különös ízlésével és persze elképesztő show-műsoraival szereti magára felhívni a figyelmet, hanem attól sem riad vissza, hogy olykor Photoshoppal tökéletesített képek jelenjenek meg róla. Ugyanakkor a Grammy- és MTV Awards díjjal kitüntetett énekesnő azt mondja, plasztikáztatni sosem szeretne. Hogy miért? Mert az nem valódi, és ő visszariad minden mű dologtól. Ez elég érdekes…

photoshop01_lady_gaga.jpg

Madonna
A pop királynőjeként is gyakran emlegetett Madonna talán csak egyetlen dologba nem tud beletörődni: az idő múlásába, ami ellen a technika vívmányait is beveti. Bár ritkán hallhatja őt a világ a Photoshopról lelkendezni, azért titkon szinte biztosan örül annak, hogy ráncait digitális utómunkával mindig el tudják tüntetni… szerintünk viszont ez badarság részéről: ő, bármi történjék is, minden idők egyik legismertebb és legsikeresebb énekesnője, akit akkor is imádnak a rajongói, ha 56 évesen már néhány ránc is látható az arcán. Mert ez így (lenne) természetes.

photoshop02_madonna.jpg

Jennifer Lawrence
Az éhezők viadalának Katniss Everdeenje csodálatos színésznő, és gyönyörű, fiatal nő, ezért nem is érti a világ, miért kell őt photoshopolni? Nos, a magazinok szerkesztőinek más a véleménye, ők ugyanis szeretik a világsztár néhány testrészét vékonyabbnak mutatni… szerintünk ez nemcsak felesleges, de komplett hülyeség is. Jennifer úgy lenne szép, ahogy van.

photoshop03_jennifer-lawrence1.jpg

Kourtney Kardashian
A Keeping up with the Kardashians című reality TV show sztárja dizájnerruhák és parfümök értékesítésével is foglalkozik, emellett boldog anyuka. Gyermeke születése után viszont – állítása szerint, persze – még őt is ledöbbentette, hogy az egyik magazin egy ruhamérettel kisebbre photoshopolta őt, mintha szinte azonnal leadta volna a terhessége alatt felszedett súlyfeleslegét. Kourtney teljesen kiakadt, szerinte ez hazugság volt. Hát, szerintünk is.

photoshop04_kourtney-kardashian.jpg

Megan Fox
A négyszeres Teens Choice Awards győztes színésznő és modell úgy tűnik, nem elégszik meg azzal, hogy sikeres és szép, hanem még többet akar: számos magazinban változtatták meg digitális utómunkával a képeit. Volt olyan is, ahol még a pórusait is eltüntették, illetve nem tudták eldönteni, hogy világosabb vagy sötétebb legyen a bőre a képein. Túlzott tökéletességre való törekvés, vagy szánalom a köbön?

photoshop05_megan-fox.jpg

Keira Knightley
A londoni színésznő 2004 és 2009 közt minden alkalommal ott volt az élmezőnyben a világ legszexibb nőinek listáján. De voltak, akiket talán még ez sem győzött meg arról, hogy igazából szép és vonzó: nagyobb melleket “varázsoltak” neki, amin a színésznő teljesen kiakadt, hiszen épp apró kebleire olyan büszke. Később még azt is vállalta, hogy félmeztelenül pózol egy fotózáson, ha nem végeznek utómunkát a képeken – ezzel mutatva meg természetes szépségét és persze kis melleit.

photoshop06_keira-knightley.jpg

Demi Moore
Az egyik magazinnak nem volt elég csinos az egyébként ötvenes éveiben is bomba formában lévő Demi Moore – nézzétek csak, mit tettek vele koreai kiadásuk címlapján! A végeredmény ronda és borzasztóan mű, ráadásul nevetségessé teszi a lapot és sajnos a színésznőt is.

photoshop07_demi-moore.jpg

Beyoncé Knowles
A világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb énekesnője, boldog anyuka és nem utolsósorban Jay-Z élete párja, de úgy tűnik, bizonyos dolgokkal Beyoncé sem elégedett – na akkor jön a Photoshop. Hát, nem tudjuk, ki hogy van vele, de nekünk természetes formájában sokkal jobban tetszik…

photoshop08_beyonce.jpg

Jessica Alba
A modell, színésznő, üzletasszony és családanya vékonyabb, bőre tökéletesebb lett a digitális utómunkával módosított képeken, de vajon szükség volt erre?! Szerintünk anélkül is gyönyörű és vonzó, minek neki Photoshop?

photoshpp09_jessica-alba.jpg

Kim Kardashian
Valószínűleg ő minden idők leginkább photoshopolt híressége, akinek nem volt elég, hogy dollár-százezreket költött el plasztikai műtétekre, hiszen még mindig nem látja magát tökéletesnek. Ezért nemcsak a magazinok változtatnak utólag egy csomót a róla készült fotókon, hanem ezt ő maga is megteszi. Ti értitek?

photoshop010_kim-kardashian8.jpg

Forrás: TheRichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés