Új arcot kapott a felgyújtott nő +18

Modern Frankensteinnek nevezi magát Dana Vulin, ami – ha elolvasod a történetét – számodra is érthetőbbé válik. A 29 éves ausztrál nő ugyanis még 2012 februárjában szenvedett borzalmas égési sérüléseket, amikor egy féltékeny feleség, Naralie Dimitrovska felgyújtotta őt. Az asszony ugyanis azt gondolta, hogy Danának viszonya van a férjével, pedig csak egyszer találkoztak, akkor sem szerelmi légyottról volt szó.

Hirdetés

Dana a teste 60%-án harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, és sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán életben marad-e. A borzalmakat viszont nemcsak hogy túlélte, hanem mára teljesen új arcot kapott. A Daily Mail egy látványos fotómontázson mutatja be gyógyulásának állomásait.

dana1.jpg

A támadás óta három év telt el, de Dana azt mondja, sebei még mindig fájnak. Sőt, számos helyreállító műtét csak most következik.

dana2.jpg

A Danát felgyújtó Natalie Dimitrovskát 17 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

dana3.jpg

Az asszony szerint ez túlzó büntetés, de Dana úgy érzi, nem az, hiszen őt egy életre “megbélyegezte”. “Ezt sosem felejtem el, de igyekszem nem a múlton rágódva élni, hanem a jövőbe tekinteni. Vissza akarom kapni az életem” – mondta Dana.

dana8.jpg

Még mindig nem tudja felemelni a karját, vagy rendesen behajlítani a könyökét. A karácsonyt és a szilvesztert is kórházban töltötte, helyreállító műtétek miatt, de még számtalan ilyen operáció vár rá.

dana5.jpg

A 25 éves nő azt mondja, a támadással egy perc alatt dőlt romba egész addigi élete. Súlyos sérülései nemcsak testileg, hanem lelkileg is megviselték. “Egy maszkot kellett hordanom hosszú hónapokig, ami az arcom szöveteinek formálásában segített” – nyilatkozta. Dana jelenleg alapítványi munkát végez, és a nők bántalmazása ellen emeli fel a szavát, ahol csak tudja.

Így nézett ki Dana a támadás előtt.

dana6.jpg

dana7.jpg

Szerinte az emberi test csodálatos, hiszen képes meggyógyulni borzalmas sérülések után is, de hozzáteszi: nagyon hálás orvosainak, akik újra “összerakták” őt.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés