YouTube videóikat is felhasználhatják a brooklyni drogbanda ellen

A Together Forever Mafia nevű brooklyni bandát számos illegális tevékenységgel vádolják, és most YouTube-ra feltöltött hiphop videóik is bizonyítékként szolgálhatnak ellenük. Kiyo Matsumoto bíró ugyanis úgy döntött, engedélyezi ezek felhasználását. A bandatagok ügyvédei azt mondják, a videókban megjelenő drogok és pénz nem bizonyítanak semmit, mert csak a klipekhez tartozó “színjáték” részeiként jelentek meg, vagyis nem valósak, így a videók sem azok. De erről majd az esküdtszéknek is meglesz a véleménye.

Hirdetés

A TFM-ből ismert 39 éves Michael Garrett és a 47 éves Paul Rivera számos komoly váddal néz szembe, többek közt azzal, hogy Brownsville-ben a 361 Sutter Avenue-n található tetoválószalonjukból üzemeltették bandájukat.

tfm2.jpg

tfm3.jpg

A vádak szerint nemcsak drogokkal kereskedtek, hanem nőket is futtattak, köztük néhány kiskorút is, illetve manipuláltak tanúkat.

tfm1.jpg

Egyik videójuk, egy biztonsági kamera felvétele azt rögzítette, amikor 2011. augusztus 22-én a tetoválószalonjuknál megöltek egy Robert Barber nevű férfit. Ez nincs fenn a YouTube-on, de a bíróságon bemutatásra kerül majd.

Forrás: Nydailynews.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés