A Samsung végre bemutatta Vasemberes okostelefonját

Úgy tűnik, a Samsung nem adja fel azt a célját, hogy magáénak tudhassa a legmenőbb okostelefonokat (is) gyártó vállalat címét. Nem álltak meg ugyanis ott, hogy az innovatív Galaxy S6 és S6 Edge piacra került, most további újdonsággal (és milyen menő dologgal!) készülnek, elsősorban a különlegességek, a képregények, no meg a Vasember kedvelőinek: limitált kiadású, “Vasemberes” S6 Edge okostelefonjuk tényleg mutatós és látványos lett.

Hirdetés

A Bosszúállók: Ultron kora mozi előtti tisztelgésként megalkotott modell 64 GB-os memóriával rendelkezik, vörös színű, némi aranyozott bevonattal a széleken, a fényképezőnél és a főmenü gombnál.

samsung_galaxy_s6_edge_avengers_ironman.jpg

Dél-Koreában május 27-étől kapható, júniustól pedig Kínában és Hong Konkban is elérhető az új S6 Edge modell, de mivel limitált kiadásról van szó, valószínűleg nem sokáig. Nézd meg ebben a rövid videóban a kicsomagolását!

Mi már a dobozába beleszerettünk, hát még amikor megpillantottuk a készüléket… azt sajnos nem tudjuk, mennyibe fog kerülni, de ezért a telefonért mi hajlandóak lennénk mélyebben a zsebünkbe nyúlni.

Forrás: Hypebeast.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés