Emberhúst és levágott fejeket találtak egy nigériai hotel éttermében

A nigériai Anambrában bezáratták egy szálloda éttermét, mert erős a gyanú, hogy emberi húst dolgoztak fel és szolgáltak fel a vendégeiknek. Az Opposingviews.com -on azt olvastuk, hogy az említett étteremben a rendőrség emberi fejeket és maradványokat talált, amiket celofánba és nejlonzacskókba csomagoltak. Állítólag nem sokkal azelőtt vághatták le őket, mert még szivárgott belőlük a vér. A zsaruk elszörnyedtek, így azon már talán nem is annyira lepődtek meg, amikor gránátokat, automata fegyvereket, illetve egy rakás mobiltelefont is találtak az étteremben.

Hirdetés

A hotel tulajdonosát és még 10 másik embert tartóztattak le a BBC információi szerint. De azt, hogy pontosan mi történt – leszámolás, kannibalizmus vagy teljesen más dolgok állnak-e a háttérben -, és kiknek a maradványait találták meg az étkezde konyháján, egyelőre nem lehet tudni.

ibtimes_featured.jpg

Az egyik vendég panaszkodott is nemrég egy újságírónak, hogy nagyon drága volt az étel, amit az említett hotel éttermében fogyasztott. “Amikor rákérdeztem, azt mondták, a hús miatt, amit felszolgáltak. Fogalmam sem volt arról, hogy ez esetleg emberhús lehet” – mondta a vendég, valószínűleg még mindig felfordult gyomorral.

Forrás: Opposingviews.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés