Ezért vált ismertté a fiatal pár esküvői fotója a Facebookon

Az esküvők általában az örömről, a boldogságról és a sok nevetésről szólnak, ám Maggie és Caleb Earwood menyegzője a könnyek miatt vált – kis túlzással – világhírűvé. A 21 éves tengerésztizedes és 22 éves menyasszonya nemrég elmondta, hogy miért sírtak azon a képen, amit több ezren osztottak meg azóta a Facebookon, és ami emberek százait hatotta meg, szintén könnyekig. Caleb elmondása szerint azért érzékenyültek el ennyire, mert nem akarván megszegni a hagyományt, hogy csak az oltár előtt találkozzanak, csak egymás kezét szerették volna még egyszer megfogni az esküvő előtt.

Hirdetés

Ahogy a képen is látszik, egyikük a fal egyik oldalának dől, a másik a másiknak, és miközben átélik a boldog pillanatot, hogy hamarosan férj és feleség lesznek, Caleb hálát ad az égnek, hogy elveheti feleségül azt a lányt, akit mindig szeretett. Majd áldást kér gyönyörű feleségére, és azt, hogy szerelmük és házasságuk lehessen a többi fiatal számára is példaértékű.

north-c-caleb-maggie.jpg

“Én pedig azért kezdtem el annyira sírni, mert éreztem, mennyire remeg a keze… tudtam, mennyire izgatott, és azt is, hogy mennyire szeretem” – mondta Maggie. A lány és a fiú népes vendégsereg előtt házasodott össze.

north-c.jpg

Az észak-karolinai pár 4 éve van együtt, és bár nagyon fiatalok, mindketten biztosak az érzéseikben.

north-c-couple.jpg

Dwayne Smith fotóját eddig majdnem nyolcezren osztották meg a Facebookon.

north-c-couple-photo.jpg

Forrás: Metro.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés