"Ezt megszívtátok!" Robert De Niro őszinte beszédet mondott a New York-i egyetemen

A New York-i egyetem Tisch School of the Arts-ban végzett művészeti hallgatók számára a diplomaosztó nemcsak azt a meglepetést tartogatta, hogy Robert De Niro mondott köszöntőbeszédet, hanem azt is, hogy a világsztár őszinteségének köszönhetően egy káromkodás is kicsúszott. A híres színész ugyanis arról beszélt a Madison Square Gardenben tartott ceremónián, hogy mennyire biztos jövőjük és stabil állásuk lehet a nővéreknek, fogorvosoknak, üzleti és jogi életben dolgozóknak. Ezzel szemben a művészi pályára lépőkkel nem ez a helyzet.

Hirdetés

“Felfedeztétek magatokban a tehetséget, tápláltátok az ambícióitokat, és felismertétek magatokban a szenvedélyt. Amikor ez megtörténik, kár is harcolni ellene, egyszerűen követni kell. A művészetben a szenvedély mindig felülkerekedik a józan ész hatalmán – mondta, majd hozzátette – nemcsak az álmaitokat követitek, hanem a végzetetek után mentek. Művészek vagytok… és igen, ezt megszívtátok. A jó hír az, hogy innen azért nem olyan rossz dolog elindulni.”

nyu_tisch_robert_de_niro.jpg

A kétszeres Oscar-díjas színész a beszéde során tanácsokat is adott a meglepett diákoknak, például, hogy mindig legyenek bátrak, és ápolják a kapcsolatokat. Mert ki tudja, egy mai kézfogás és ismeretség mire lesz jó holnap.

Forrás: Hollywoodreporter.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés