Kannibálok a mai, modern világban +16

A kannibalizmus nemcsak olyan dolog, amit a filmekben láthatunk, és valahol, valami eldugott trópusi szigeten fordul elő, hanem bizony megjelenik a mai, modern világban is. Előfordulnak esetek, amikor valakit a túlélési ösztön visz rá erre egy katasztrófa után, de persze olyan is megesik, hogy gonoszságból dönt az illető a kannibalizmus mellett. De ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjenek a konkrét esetek!

Hirdetés

Egy brit PhD hallgató, Stephen Griffith bűnösnek vallotta magát három nő megölésében. Azt mondta, kettőjükből evett is: az egyik maradványait megfőzte egy edényben, míg a másikat nyersen kóstolta meg. A sorrendet nem közölte.

kannibal1.jpg

Marcus Volke szakácsból lett kannibál, aki egyszer csak úgy döntött, megkóstolja a barátnőjét. Megölte, evett belőle, majd saját magával is végzett.

kannibal2.jpg

Egy kaliforniai pasas, David Viens meggyilkolta, majd négy napig főzte a barátnőjét, mielőtt megette volna. 15 év börtönbüntetést kapott.

kannibal3.jpg

Andrei Chikatilo összesen 52 nőt ölt- és csonkított meg. A férfit 1994-ben halálra ítélték.

kannibal4.jpg

Alex Kinyua megölte főiskolai szobatársát, majd evett a szívéből és az agyából.

kannibal5.jpg

Egy férfit és két nőt tartóztattak le Brazíliában három éve, amikor emberi hússal töltött empanadát készítettek és árusítottak ismerőseiknek, szomszédaiknak is.

kannibal6.jpg

Szintén 2012-ben történt, hogy egy japán férfi levágta saját nemi szervét, amiből vacsorát kínált embereknek – öten jelentkeztek, és 250 dollárt fizettek fejenként a nem mindennapi kóstolóért. (A motivációját egyáltalán nem értjük…)

kannibal7.jpg

Egy pakisztáni testvérpár, Arif Ali és Farman Ali négy éve bukott le: a helyi temetőből loptak holttesteket, amiket otthon megfőztek és megettek. Akkor is épp főzőcskéztek, amikor megjöttek a rendőrök, hogy letartóztassák őket.

kannibal8.jpg

Tavaly Gregory Hale és Lisa Marie Hyder egy éjszakás kalandja is rossz véget ért – már hogy a nő számára, aki soha többé nem ment haza, ugyanis vacsoraként végezte a férfi asztalán. Amit Hale nem evett meg, azt elégette, de mégis rájöttek a tettére.

kannibal9.jpg

Armin Meiwes egy internetes chatszobában szedte fel áldozatát, Bernd Brandest. A két férfi Meiwesnél találkozott, és miután Brandes péniszéből ettek mindketten, Meiwes leszúrta áldozatát. Ezután feldarabolta, és a húst a fagyasztóba tette, amiből hét hónapon keresztül rendszeresen falatozott. Egy másik potenciális áldozat vezette nyomra a rendőröket, aki szintén találkozott volna Meiwesszel, de az utolsó pillanatban berezelt.

kannibal10.jpg

Az új-guineai Korowai törzs az utolsó olyan csoport, akik megerősítették, hogy esznek emberhúst. De elmondásuk szerint csak azokat a férfiakat, akikről kiderül, hogy varázslók.

kannibal11.jpg

Egy svéd professzor azzal gyanúsította meg a feleségét, hogy az asszony megcsalja. Ezért levágta az ajkait, és megette azokat. Gyilkossági kísérlettel vádolják.

kannibal12.jpg

Az egykori meleg pornós, Luca Magnotta megölte Lin Junt, és nemcsak evett belőle (több mint valószínű), hanem levágott végtagjait iskolákba és pártirodáknak is elküldözgette.

kannibal13.jpg

Omaima Nelson, egykori modell a férjét ölte meg: bordáit barbecue stílusban készítette el, kezeit megsütötte, a fejét pedig megfőzte. A pasi állítólag sértegette őt, ő meg eléggé megsértődött…

kannibal14.jpg

Egy floridai pasas egyszerűen nekiesett egy hajléktalannak, és összerágta, mondhatni megette a férfi arcát.

kannibal15.jpg

Forrás: Rebelcircus.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés