Napi peches nyertes: futópadot nyert a játékban a kerekesszékes lány

Danielle Perez 2004-ben, egy balesetben vesztette el a lábait, azóta él kerekesszékben. A lány viszont nem vesztette el az életkedvét, sőt, talán még lelkesebben vesz részt mindenben, mint sok egészséges társa. Ezért is jelentkezett a The Price Is Right című műsorba: szerette volna jól érezni magát. És hát jól tippelt, aminek köszönhetően övé lett az adásban elnyerhető fődíj: egy szauna és egy futópad. Igen, jól láttátok, tényleg egy futópadot nyert az a lány, akinek egyik lába sincsen már meg.

Hirdetés

Íme a videó – Danielle arcát figyeljétek, amikor megtudja, mit is nyert a show műsorban.

Danielle egyébként a látszat ellenére sem borult ki, sőt, az első sokk után folyamatosan viccet csinál a történtekből. A Twitterre is kiposztolta a történteket, és azt mondja, nemcsak jövőbeli stand up comedy estjein meséli majd ezt a sztorit, hanem majd gyerekeinek és unokáinak is.

danielle2.jpg

danielle3.jpg

További érdekesség, hogy a műsor címe, a The Price Is Right nemcsak azt jelentheti, hogy az ár helyes (mivel a résztvevőknek termékek árait kell megtippelni), hanem azt is, hogy a nyeremény helyes. Hát, ebben az esetben ez is csak újabb vicc forrása – még szerencse, hogy Danielle bírja az ilyesmit.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés