A maláj kormány szerint a szent hegyen pucérkodó turisták okozták a földrengést

Pénteken 5.9-es földrengés rázta meg a malájok szent hegyének, a Mount Kinabalunak a környékét. A szerencsétlenség 16 halálos áldozatot követelt, két embert pedig azóta sem találnak. Az illetékes miniszter helyettesének viszont van egy magyarázata a természeti csapásra: szerinte az a 10 turista a felelős a történtekért, akik két hete meztelenül fotózkodtak itt, kivívva ezzel a hegy haragját.

Hirdetés

A meztelenkedők közül öt embert már azonosítottak. Lindsey és Danielle Peterson kanadaiak, Dylan Thomas és Eleanor Hawrins hollandok, és egy német fiú, Stephan Pohlner van még a “fekete listán”. A DailyMail úgy tudja, addig egyikük sem hagyhatja el az országot, amíg ez az ügy nem tisztázódik – de vajon hogyan tudják bebizonyítani, hogy ők okozták a földrengést, vagy épp ennek az ellenkezőjét?!

szent4.jpg

Sokan felháborodtak a közösségi médiában megjelent pucér képek láttán, míg mások jót szórakoztak ezeken.

szent1.jpg

szent2.jpg

szent3.jpg

Szerintünk talán tényleg hülyeség és nem illő dolog a szent hegyen meztelenkedni, de azt még jó pár pohárnyi alkohol után sem gondolnánk komolyan, hogy ők lennének felelősek a földrengésért és a 16 ember haláláért…

szent5.jpg

A földrengésben eltűnt két embert még keresik, az áldozatok hozzátartozóit pedig vigasztalni próbálják.

szent9.jpg

szent8.jpg

Ő pedig a miniszter helyettese, aki szerint a meztelenkedő turisták okozták a bajt.

szent7.jpg

Ők a kanadai fiatalok, Danielle és Lindsey Peterson, akiket már azonosítottak a pucérkodó társaságból.

szent6.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés