A pakisztáni Top gun nagyon hasonlít Tom Cruise-ra

Egy pakisztáni vadászpilóta párizsi Air Show-n készült képe keltett feltűnést a minap. A repülőszázad vezetője, Yaser Mudasser pózol az új JF–17 Thunder vadászgépnél repülős overallban és Avatar napszemüvegben. A kép érthetően hamar elterjedt a Twitteren, hiszen hátborzongató a hasonlóság a Top Gun film főszereplőjével, Tom Cruise-zal, aki az 1985-ös filmben a kultikus hős, Pete „Maverick” Mitchell vadászpilóta szerepét játssza.
Mudassert megdöbbentette, hogy emiatt ekkora figyelmet kapott a kép miatt, és viccesnek találja a helyzetet. Persze számtalan komment érkezett a képhez. Arushi Prasad például ezt írta: „Yaser Mudasser annyira aranyos. (És közben a Top Gun soundtrackje szól a háttérben.)”

Hirdetés

A JF–17-et egyébként bemutatni vittek Párizsba a légi show-ra, ez ugyanis Pakisztán legelső házi jetje, amelyek tervezése és megépítése kínai segítséggel sikerült. Magáról a gépről Yaser Mudasser, aki már több mint 600-szor repült vele, azt mondja, „nagyszerű, élvezet vele repülni. Annyira szép és felhasználóbarát.”

vadaszgep.jpg
vadaszgep2.jpg
vadaszgep0.jpg

Forrás: dailymail.co.uk és videotarka.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés