Arnold Schwarzenegger Terminátor-prankje egyszerűen zseniális!

Nem mindennapi élményben lehetett részük azoknak, akik a minap Hollywoodban sétálgattak, vagy jegyet váltottak a helyi Madame Tussauds viaszmúzeumba, ugyanis nem kisebb legendával találkozhattak, mint Arnold Schwarzenegger! A világsztár az utcákat járva pózolt rajongóival, és szivatta kicsit az embereket, de ez mind semmi volt ahhoz a döbbenethez képest, amit azok éltek át, akik megálltak a Madame Tussauds-ban egy közös szelfire a Terminátor viaszbabával… ami hirtelen életre kelt.

Hirdetés

Kedvenc pillanatunk, amikor napszemüveget vásárol… nem is, hanem az, amikor lepacsizik Amerika kapitánnyal. Nem, inkább az, amikor egy gyenge Terminátor-utánzattal találkozik egy csoportkép készítésnél, és megkérdezi tőle, hogy “Who are you?” (“Te meg ki vagy?”). Legenda az ember, az már biztos!

Az egész persze öncélú baromkodás is lehetett volna, de nem az volt: Arnold Schwarzenegger így segít pénzt gyűjteni az After-School All-Stars program keretében. Akik pénzt ajánlanak fel az iskola utáni diákprogramokra, azok között ráadásul egy életre szóló élményt sorsolnak ki: a szerencsés nyertes Schwarzival mehet majd a Terminátor: Genesis közelgő premierjére.

Forrás: Shockmansion.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés