Démon szállta meg őket? Tinik kerültek kórházba a Charlie Charlie Challenge miatt

Május végén mi is írtunk már arról, hogy egy új “kihívás” terjed a közösségi médiában. A Charlie Charlie Challange tulajdonképpen egy szellemidézős játék, a Bloody Mary és az Ouija keverékeként is emlegetik. Az egész elég egyszerű: kell hozzá egy papírlap, amit négy részre kell osztani, egy függőleges és egy vízszintes vonallal. Majd az ellentétes sarkokba egy-egy “igen” és “nem” kerüljön. A függőleges és vízszintes vonalra jöhet két ceruza, úgy, hogy a felső álljon meg az alsón, de tudjon mozogni – ez lesz a lényeg.

Hirdetés

Bár az egész csak játék, azért vannak, akik komolyabban veszik a kelleténél. Négy kolumbiai gimist két hete azért vittek kórházba, mert tömeghisztéria jeleit mutatták: sikítoztak és értelmetlen szavakat formáltak.

charlie_charlie.png

Tanárok, szülők és papok is aggódnak a Charlie Charlie Challenge miatt. A Dominikai Köztársaságban, ahonnan a játék elindult, például van olyan gimi, ahol a szülők állítása szerint gyerekeiket megszállta a sátán a Charlie Charlie Challange miatt.

A helyi papok is osztják ezt a véleményt, sőt, szerintük a gyerekek nyitják meg a kapukat a gonosz előtt, hogy eljöjjön erre a világra, és rossz dolgokat idézzen elő. És bár az orvosok a tudomány emberei, ők is amellett állnak, hogy a tiniknek abba kéne hagyniuk ezt a játékot, mert a paranormális jelenségekkel való kapcsolat veszélyes lehet számukra.

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi azokkal a fizikusokkal értünk egyet, akik a jelenség kapcsán nyilatkoztak. Egyikük elmondta, hogy szerinte a ceruza mozgása a másikra helyezve mindössze a gravitáció műve, illetve a legkisebb légmozgás, például a leheletünk is megmozdíthatja. És ami a legfontosabb: az egész csak egy játék.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés