Érdekességek Dan Bilzerianról

Ha Dan Bilzerian nevét hallod, talán neked is három dolog jut eszedbe: póker, pénz, szexi csajok. De azt tudtad-e róla, hogy az apja szélhámos volt, hogy utálták a suliban, vagy hogy miért nem lett végül haditengerész? Vagy azt, hogy kissé eltúlozza, amit a vagyonáról híresztel? További érdekességek a TheRichest.com-on talált összeállításból derülhetnek ki.

Hirdetés

25 éves kora előtt két szívrohama volt, a harmadikat pedig 32 évesen kapta, de nem gondolnánk, hogy azóta jobban vigyázna magára. Állítólag őt is kezelte anno Michael Jackson egykori orvosa, Conrad Murray.

db2.png

Majdnem haditengerész lett. A különleges kiképzőközpontban 510 napig állta a sarat, de végül meggondolta magát, és nem sokkal a vége előtt abbahagyta a kiképzést. Állítólag ebben nagy szerepe volt annak a vitának, aminek során puncinak titulálta az egyik kiképzőtisztet.

db3.jpg

Ez a macska népszerűbb, mint te vagy mi, vagy bárki más: ő Smushball, Dan Bilzerian háromlábú perzsa cicája.

db13.jpg

Az apja sokak szerint szélhámos, mások úgy fogalmaznak, életművész volt. Bajba jutott társaságok felvásárlásával foglalkozott, mígnem 1989-ben négy év börtönre és másfél millió dolláros bírságra ítélték.

db6.jpg

Gondoltad volna valaha, hogy Dan nagyon népszerűtlen gyerek volt? Utálták a suliban, főleg azután, hogy az apja sittre került.

db7.jpg

Egy ideig egy mormon közösségnek is tagja volt.

db8.jpg

Bár ő azt állítja, százmillió dollár körülire tehető a vagyona, ez sokak szerint “enyhe” túlzás, hiszen ennek a pénznek a töredékét nyerte pókeren, ami kamatokkal és egyéb bevételekkel sem érhet a százmilliós álomhatár közelébe sem. Arról nem is beszélve, hogy vajon mennyit költhet fényűző életmódja miatt…

db5.jpg

Nagylelkű fickó. Egyszer 2000 dollárral segítette Jay Farbert, hogy indulhasson egy amerikai pókerbajnokságon, és egy családnak is adott pénzt, akik beteg gyerekeket fogadtak örökbe.

db10.jpg

Menőbbek a járgányai, mint bárki másnak.

db12.jpg

A Facebook egyik alapítója (nem tudjuk, ki) felajánlott neki 100 ezer dollárt, ha megborotválkozik, de Dan visszautasította, mert ragaszkodik arcszőrzetéhez. Később viszont egy filmszerep kedvéért mégis megborotválkozott – talán mert ők többet ajánlottak?

db11.jpg

Forrás: TheRichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés