Gyönyörű, de kegyetlen gyilkos nők

A gyilkosok a legtöbb sztereotípia szerint jeges tekintetű, marcona alakok. De persze a valóságban vannak kivételek – na meg olyan nők, akik kimondottan szemrevalóak, pedig hidegvérrel képesek gyilkolni. A WhatCulture.com összeállításában is ilyen asszonyok, lányok történeteit ismerhettük meg – íme, itt ti is elolvashatjátok ezeket.

Hirdetés

Mindy Sangera
A szép arcú nő egy üzletember szeretője volt, az ő terhes feleségét gyilkolta meg. Sana Ali csupán 17 éves volt, és egy előre elrendezett házasság keretében lett Sair Ali felesége. Mindy féltékenységből szúrta le a terhes lányt, amiért életfogytiglant kapott, és egy brit börtönben raboskodik.

killer2.jpg

Darlene Gentry
A háromgyerekes texasi anyukának minden összejött, amiről egy lány az Egyesült Államok déli felén álmodozhat: bálkirálynő lett a szalagavatón, majd hozzáment műszerész barátjához, akivel látszólag boldogan és békésen nevelték három fiukat… míg egy szép napon a gyönyörű Darlene úgy nem döntött, hogy ebből elég, és golyót nem röpített férje fejébe. Csak hat év börtönre ítélték, pedig a gyilkosság után hazudozva próbálta megtéveszteni a hatóságokat. Lehet, hogy szépségének köszönheti a nem túl szigorú büntetést?

killer3.jpg

Amanda Knox
2007 szeptemberében az olaszországi Perugiába került cserediákként, ahol két hónap múlva megöltek egy Meredith Kercher nevű brit lányt. Mivel Meredith Amandával bérelt közös lakást, utóbbi és a barátja lettek az ügy fő gyanúsítottjai. Végül Amandát találták bűnösnek – 28 évet kapott.

killer4.jpg

Amber Hilberling
2011. június 7-én az akkor 23 éves Joshua Hilberling váratlanul meghalt: kiesett az oklahomai Tulsában egy lakóépület 25. emeletén található lakásából. 20 éves feleségét másnap letartóztatták. Bár látszólag boldog friss házasok voltak, Amber később beismerte, hogy a személyiségükből adódó különbségek egy idő után elviselhetetlenné tették számukra az együttélést. Gyenge indok? Ambernek elég volt a gyilkossághoz. 25 év börtönre ítélték.

killer5.jpg

Jodi Arias
2006-ban találkozott Travis Alexanderrel, aki vallási és motivációs beszédeket tartott. Miután Jodit is megkeresztelte a férfi egyháza, szabad volt az út azelőtt, hogy egy pár legyenek végre, és 2007-ben ez meg is történt. A következő év közepe táján viszont Travis Alexander halott volt, méghozzá Jodi keze által – a nő brutálisan gyilkolta meg, sőt, fotókat is készített nem sokkal ezután. Halálra ítélték, de a fellebbezés miatt az ítélet még nem jogerős.

killer6.jpg

Rachel Wade
Nagyon fiatal és szerelmes volt, 2008-ban, amikor szakított vele a barátja, Joshua Camacho. A srác hamar továbblépett, és Sarah Ludemannal kezdett találkozgatni. Rachel ezt nem bírta elviselni, és zaklatni kezdte őket, különösen a lányt, akit egyik este követett és leszúrt egy késsel. Bár szemtanúk vallomásai után nem egyértelmű, hogy Sarah provokálta-e, az viszont tény, hogy Rachelt 27 év börtönre ítélték.

killer7.jpg

Megan Martzen
Ahogy az előző eset, ez is 2009-ben történt: egy 17 hónapos kisbaba meghalt, miután az akkor még 16 éves Megan gondjaira bízták. Részben a korának, részben pedig valószínűleg a szépségének köszönhetően a lány végül megúszta 250 órányi közmunkával.

killer11.jpg

Mechele Lineham
Mechele Lineham 1994-ben találkozott Kent Leppinkkel, akivel két évig volt kapcsolatban, miközben egy másik férfival, John Carlinnal is együtt élt. Előbbit az alaszkai Hope-ban holtan találták 1996-ban, és mivel később találtak egy levelet, amiben azt írta, ha esetleg valami történne vele, akkor Mechele és Carlin a felelősek a történtekért, a nőt lecsukták. Három év múlva viszont kiszabadult, mert a levelet nem találták elég erős bizonyítéknak ellene. Most szabadon jár-kel a világban.

killer8_0.jpg

Estibaliz Carranza
2008-ban a férjét, 2010-ben pedig a szeretőjét ölte meg, feldarabolt holttestüket pedig abban az osztrák fagyizóban tartotta, amit ő üzemeltetett. Indítéka nem volt más, mint az, hogy mindkét férfi erőszakos volt vele, és gyakran bántalmazták. A nő egyébként nem is teljesen százas, ezért hátralévő életét egy biztosított elmegyógyintézetben fogja tölteni.

killer9.jpg

Casey Anthony
Az ohiói születésű Casey-t 2008 októberében tartóztatták le, kétéves kislánya, Caylee meggyilkolásának vádjával. A gyermek abban az évben, júliusban tűnt el, és bár az anyuka vallomása szerint akkor bulizni volt, a bizonyítékok ellene szóltak: a gyilkosságot megelőzően kloroformról keresgélt az interneten, amiből találtak is valamennyit a kocsijában, Caylee nagymamája pedig állította, hogy hullaszagot érez az autóban. Nos, hiába a számos bizonyíték, Casey-t nem ítélték el. Vajon szépségének köszönheti, hogy most szabadon jár-kel?

killer10.jpg

Forrás: whatculture.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés