Pompomlányból lett katona ez a szépség

Rachel Washburn a Philadelphia Eagles egykori pompomlánya, aki sokak meglepetésére terepmintás cuccokra cserélte a pompomlány-szerelést. A 25 éves szépség nemrég tért vissza második afganisztáni küldetéséről, ahol hírszerző tisztként szolgált, illetve olyan különleges akciókban vett részt, amelyekre férfiakat nem küldhettek – nőkkel találkozott, az ő ügyeikben segített, illetve egyszer egy kisbaba világra jövetelénél is segédkezett.

Hirdetés

De hogyan lesz egy pompomlányból katona? Rachel szerint ez a két dolog nála nem olyan összeférhetetlen, hiszen a táncot és a focit imádja, de régóta a seregbe készült már.

rachel-washburn-3.jpg

rachel-washburn-2.jpg

Apukája is katona volt, és ő is erre a pályára akart lépni. A Philadelphiai Drexel egyetemre jelentkezett, ahol az első évben egy ismerőse szólt neki, hogy lehetőség van az Eagles csapatánál pompomlányként is bizonyítani, amire szintén régóta vágyott. Mivel gyönyörű, intelligens, ért a focihoz és remekül táncol, Rachelt azonnal felvették. 2007 és 2009 közt lelkesítette a csapatot, 2008-ban pedig a lányokkal Irakba és Kuvaitba utazott, hogy meglátogassák az ottani katonákat. Sokat beszélgettek velük, ami újra felélesztette Rachel lelkesedését a katonai pálya iránt.

rachel-washburn-12.jpg

A diplomája átvétele után nem is volt előtte több akadály: elkezdett a seregben dolgozni, és első afganisztáni küldetésére is sor került. Nyolc hónapra ment ki, 2011-ben, és 2012-ben tért haza az Egyesült Államokba. Második küldetésére nem sokkal ezután vállalkozott.

rachel-washburn.jpg

rachel-washburn-4.jpg

rachel-washburn-5.jpg

rachel-washburn-7.jpg

Az azóta már kitüntetett 25 éves katonalány még néhány évig szeretne a seregben szolgálni. Mint mondja, hajtják az új kihívási lehetőségek, és szeretne jó példa lenni minden olyan nőnek, akit vonz a katonai pálya.

rachel-washburn-9.jpg

Rachel a férfiak szerint katonai egyenruhában is gyönyörű.

rachel-washburn-8.jpg

rachel-washburn-11.jpg

De azért nekünk a pompomlányként készült fotói is tetszenek.

rachel-washburn-6.jpg

rachel-washburn13.jpg

rachel_washburn_rachelmidnightmadness_jpg_jpeg_image_640_1082_pixels__iylyj1aa.sized_.jpg

rachelwashburnphileagles.jpg

Forrás: rsvlts.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés