Szilikoninjekciót kért a fenekébe, belehalt

Mindannyian ismerjük a különböző tévés gyógyszerreklámok végén elhangzó, kockázatokról és mellékhatásokról szóló szöveget, de a veszélyekkel a különböző orvosi beavatkozásokra vállalkozóknak is tisztában kellene lenniük. Például azoknak, akik plasztikákra szánják rá magukat, ráadásul, hogy finoman fogalmazzunk, nem a legmegbízhatóbb helyeken… legutóbb egy 34 éves amerikai nő, Kelly Mayhew járt pórul, amikor szilikoninjekciót kért és kapott egy New York-i pincében “rendelő” orvosnál. Szombat délután 5 órára érkezett oda az anyukájával, és a fenékemelés céljából kapott szuri beadása után nem sokkal rosszul lett: fuldokolni kezdett, majd leállt a légzése.

Hirdetés

A mamája azért is meglepődött, mert Kelly teljesen egészséges volt, és ez volt az ötödik szilikoninjekciója, amikkel eddig semmi gond nem volt.

article-butt3-0602.jpg

Az anyuka nem esett pánikba, próbálta újraéleszteni a lányát, miközben megkérte az orvost, hívja a 911-et. De a doki inkább felkapta a kulcsait és elmenekült. Mire a rendőrség a helyszínre ért, már hűlt helyét találták. Meg a mentőket, akik próbálták újraéleszteni a lányt. Kórházba is vitték, ahol Kelly elhunyt.

Nem ő az első, aki belehalt a szilikoninjekció mellékhatásaiba: 2013 júliusában a 22 éves Tamara Blaine ugyanígy végezte, miután egy Tamira Mobley nevű, állítólagosan képzett szakember szilikoninjekciókat adott neki.

Forrás: NYDailyNews.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés