Tényleg pók kóstolta meg a banánt?

Ha könnyen elveszi az étvágyadat egy rossz látvány, ne nézd meg ezt a videót, sőt akkor is kerüld el ezt az anyagot, ha arachnofóbiás vagy (főleg ha szereted a banánt)! Egy ismeretlen személy meglehetősen gusztustalan videót tett ki a YouTube-ra a minap. Állítólag szeretett volna enni egy banánt, amikor észrevette, hogy valami furcsa dolog történik a kiszemelt gyümölccsel, elkezdett ugyanis mozogni. Mint kiderült, nem véletlen történt és nem is valami földöntúli esemény okozta. A videón egy pontot mutatnak, jelezve, hogy ott történik valami, majd nem sokkal később szépen komótosan előbújik onnan egy pók.

Hirdetés

A videó hitelességét néhányan megkérdőjelezik, mondván a pókok nem lennének képesek megnyitni egy banánt és bemászni, van, aki pedig egyszerűen azt javasolja, hogy vásárlás előtt nézzük meg, mi kerül a kosarunkba, mielőtt pedig megesszük, mossuk meg, ha aggódunk, hogy pókkal találkozunk.
Nos, igazi vagy sem a videó, a kisfilm készítője mindenesetre állítólag utána inkább egy almát evett – arról pedig nem számolt be, hogy abból kibújt-e például egy giliszta.

banan2.jpg
banan3.jpg

Forrás: opposingviews.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés