Apa lett a világ legnagyobb pitbullja: íme Hulk és kölykei!

Mi is megmutattuk már nektek Hulkot, a világ legnagyobb pitbullját, aki majdnem 80 kilós súlyával igazi rekordernek számít. Ez nem is csoda – annak ismeretében, hogy felmenői is hatalmas pitbullok, és minden bizonnyal Hulk kicsinyei is ilyenekké cseperednek majd. Ha minden jól megy, hamarosan a saját szemünkkel fogjuk látni, ugyanis a kutya nemrég nyolc kölyök apukája lett – gazdái, Marlon és Lisa Grennan büszkén mutatták meg őt a csöppségekkel együtt a nagyvilágnak.
A Dark Dynasty K9-es tenyészet tulajdonosai azt mondják, mindketten imádják Hulkot, és most már az egyenként körülbelül 55 ezer dollárt érő kicsiket is.

Hirdetés

Marlon és Lisa szerint is a nevelés a kulcs: szerintük kedvesen, szeretettel és türelemmel ebből a fajtából kerülnek ki a világ legszuperebb és legszeretetreméltóbb kutyusai.

hulk-pitbull-largest-puppies-15.jpg

hulk-pitbull-largest-puppies-11.jpg

hulk-pitbull-largest-puppies-13.jpg

hulk-pitbull-largest-puppies-gif.gif

Hulk olyan szelíd és jámbor jószág, hogy Marion és Lisa hároméves kisfia is folyton vele van. Marion azt mondja, ha kicsit is úgy látná, hogy a kutya veszélyeztetheti a gyerekét, nem hagyná, hogy együtt játsszanak, de nem ez a helyzet. Sőt, a kisfiú Hulkkal együtt nő fel.

hulk-pitbull-largest-puppies-14.jpg

hulk-pitbull-largest-puppies-16.jpg

hulk-pitbull-largest-puppies-17.jpg

Talán mindannyian sajnálják egy kicsit, hogy hamarosan minden kölyök új gazdihoz kerül.

hulk-pitbull-largest-puppies-18.jpg

Forrás: Boredpanda.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés