Űrutazó medvékről szóló színdarabra cserélte Hollywoodot Joffrey a Trónok harcából

Szerintünk nincs olyan Trónok harca rajongó, aki kedvelné Joffrey Baratheont. Ám a karaktert játszó Jack Gleeson bebizonyította már néhányszor, hogy az életben sokkal viccesebb, kreatívabb és úgy általában jobb fej, mint az általa egyébként mesterien megformált kis elkényeztetett köcsög király. Sokak számára az is szimpatikus benne, hogy nem akarja a könnyebb utat járni, vagyis a Trónok harca sikerét meglovagolva elvállalni azokat a filmszerepeket, amikkel Hollywoodban bombázzák, hanem most elsősorban saját ötleteit szeretné megvalósítani. Ennek jegyében alapított egy kis színházi társulatot a barátaival, valahol Írországban, és első darabjukat már augusztusban be is mutatják Londonban.

Hirdetés

A produkcióról annyit tudunk, hogy Bears in Space, vagyis Medvék az űrben címmel fog futni. Ennek megfelelően űrutazó medvékről szól majd, akik nemrég ébredtek kriogénikus fagyasztásból, és gonosztevők elől menekülve próbálnak eljutni lehetetlennek tűnő helyekre a világűrben.

joffrey.jpg

Nektek hogy tetszik az ötlet? Szerintünk akkora baromság, hogy akár világsikert is arathat. És lehet, hogy épp ennek a bizarr darabnak köszönhetően lesz hamarosan még népszerűbb a fiatal színész. Ki tudja?!

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés