Floyd Mayweather titkai, amiket szeretett volna megtartani magának

Floyd Mayweathert lehet bírni és utálni is, de egy dolog biztos: számos olyan titok és információ kering róla a médiában, amikről a milliárdos bokszbajnok jobban szerette volna, ha senki sem tud… ezeket szedte csokorba a TheRichest.com, és listájuk legérdekesebb pontjait most mi is megosztjuk veletek.

Hirdetés

Sosem veszi fel kétszer ugyanazt az alsónadrágot, és állítólag a Hermes alsókhoz ragaszkodik. Ha ez igaz, és tényleg minden éjjel új nacit húz, akkor egy évben 180 ezer dollárt kellene csak alsónadrágokra költenie. A TheRichest.com úgy tudja, ennek töredékét, 6500 dollárt költ ténylegesen gatyókra – ami azért nem kevés.

may1.jpg

Négy hatalmas “gorilla” vigyáz rá. Testőrei, Big Church, Big Pat, Jethro és Big A össztömege meghaladja a 660 kilót!

may2.jpg

Saját repülője mellett kíséretének is fenntart egy magángépet, mert úgy gondolja, a többletsúly lehúzhatja Gulfstream V-ösét… hogy erre mi eddig nem gondoltunk!

may3.png

Bár bokszlegenda lett, kevesen tudják, hogy a ringben nem ütésekben, hanem védekezésben és futásban a legjobb.

may4.jpg

Oda-vissza beszólogatásai az MMA-s Ronda Rousey-val nemcsak egymás ellen irányultak, hanem – mint azt sokan sejtettük – arra is, hogy mindenki még többet szerepeljen, ezáltal még több pénzt keressen.

may7.jpg

A következő képen Mayweather fia, Koraun levelét látjátok, amiben a rendőrségnek írta le, mit látott, amikor – még 2010-ben – híres apukája bántalmazta a mamáját, Josie Harrist. A kisfiú sorait bizonyítékként elfogadta a bíróság, és Mayweather valószínűleg ennek is köszönhette 90 napos börtönbüntetését (ami végül is két hónapra módosult, jó magaviselet miatt).

may8.jpg

Shantelle Christine Jackson ultrahangfelvételét a közösségi médiában osztotta meg – elmondása szerint szakítottak, mert a nő abortuszra ment, hogy elvetesse ikergyermekeiket. A posztot fél óra alatt 11 ezren lájkolták.

may10.jpg

Az 1996-os olimpián csak a bronzéremért harcolhatott. Ez számít karrierje legnagyobb vereségének, ugyanis hihetetlen, 48-0-s győzelmi statisztikát tudhat magáénak.

may11.jpg

Egész Las Vegas védi őt, hiszen ha bármi történne vele – valaki árt neki, vagy ő árt másoknak annyira, hogy börtönbe kerül -, és nem tudna meccseket vállalni, akkor a város tetemes jövedelemtől esne el.

may12.jpg

29 bírósági ügye ellenére most is szabadlábon van. A rendőrség egyszer állítólag szemtanúja is volt, hogy bizonyítékokat tüntet el – fotókat semmisített meg, amiről videófelvétel is volt. Szerintünk már csak volt.

may9.jpg

Nem volt könnyű gyerekkora: anyja és nagynénje drogoztak, apja pedig csak akkor foglalkozott vele, amikor bokszedzés volt. “Nem emlékszem, hogy az apám bármikor elvitt volna fagyizni, vagy moziba. Tudjátok, mint a többi apa… a mi kapcsolatunk nem ilyen volt” – nyilatkozta korábban, sokakat megerősítve abban a hitben, hogy neveltetése is közrejátszik abban, milyen ember lett belőle.

may13.jpg

Forrás: TheRichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés