Furcsa sztorik emberek nemi szerveiről

Bizony, néha olvasunk emberekről érdekes történeteket, de a következő, Odee.com -on talált cikken a legtöbb korábbi olvasmányunknál jobban meglepődtünk. Jöjjenek hát a legkülönösebb, legbizarrabb sztorik emberekről, pontosabban az ő nemi szerveikről.

Hirdetés

Zara Richardson szinte folyamatos szexuális felizgultságban éli a mindennapjait, napi 500 körülire tehető az orgazmusainak száma. Bár néhányan irigylik, a lány szerint ez sokkal inkább kimerítő, mint élvezetes: amint kielégül, máris újabb izgalmi állapotba kerül, ami hosszabb távon bárki szervezetét igencsak megviseli.

soo1.jpg

Charles Lennon impotenciáját szerette volna egy péniszimplantátum behelyeztetésével orvosolni, ám a műtét nem várt kockázatokhoz és mellékhatásokhoz vezetett – többek közt évtizedes erekcióhoz. Igen, a férfinak több mint tíz éven keresztül állt a pénisze, ami miatt nem mehetett strandra, nem ült biciklire, de még a szeretteit sem tudta megölelni anélkül, hogy ne érezte volna rettentő kellemetlenül magát. Az implantátumot egészségi állapota miatt nem tudta kivetetni, ha pedig mégis megtehette volna, valószínűleg annak eltávolítása után képtelen lett volna az erekcióra a szövetek sérülése miatt. Több százezer dollár kártérítést kapott, de ügyvédje szerint ennek sem örül, hiszen soha többé nem lesz már ugyanaz az ember.

soo2.jpg

Hazel Jones elég szemrevaló teremtés, de nem emiatt került a lapok érdeklődésének középpontjába, hanem azért, mert kiderült, nála a női nemi szerveket duplán mérte a természet: két vaginája, két petefészke, két méhe van. Esete ritka, de az orvostudományban nem ismeretlen. A pornóipar is felfigyelt a csinos és különleges lányra, de ő azt mondja, nem akar filmezni. “Azoknak a nőknek viszont megmutatom, amim van, akik kíváncsiak rá – nem szégyellem, hogy így születtem” – magyarázta.

soo3.jpg

De vajon lehet Hazelnek gyermeke? Minden bizonnyal. Sorstársának, Hannah Kersey-nek is két méhe van, és a nő nemcsak egyikben, hanem mindkettőben egészséges babákat hordott ki, méghozzá egyszerre: egy éve hármasikreknek adott életet.

soo4.jpg

Ha azt gondolnád, a dupla nemi szervek esete a férfiakra valószínűleg nem jellemző, akkor a válasz: tévedés! 5.5 millió férfiból egynél előfordulhat, hogy két pénisszel születik, mint például a közösségi médiában DiphallicDude néven szereplő, teljes nevét nem vállaló pasas. A bizonyíték arra, hogy tényleg kettő van neki, nos, ezt a fotót a Twitteren találtuk, szerintünk nem Photoshop…

soo5.jpg

Egy brit nő, Susan viszont Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser szindrómával született, ami leegyszerűsítve annyit jelent, hogy nincs vaginája. Ezt az orvosok szerint nem úgy kell elképzelni, hogy olyan neki ott lenn, mint Barbie-é, hiszen a külső rész, a csikló és az ajkak ugyanúgy nézhetnek ki, mint bárki másnál, sőt, egy pár centis mélyedés is lehet odalent, de ez nem minősül vaginának. 4000-ből egy nő születik így az orvosok szerint.

soo6.jpg

Egy másik brit, egy férfi, akit csak Robnak neveznek az újságok, egy szintén különös rendellenességgel született: miután vérzést észlelt, orvoshoz ment, ahol néhány vizsgálat után megállapították, hogy menstruál. Ugyanis van méhe, és belső női nemi szervei is stimmelnek. Nem akarunk viccet csinálni az esetéből, de nekünk a Junior című film ugrott be… tudjátok, ahol Arnold Schwarzenegger gyereket szül. Nos, anatómiailag Rob is képes lehetne teherbe esni, legalábbis a dokik azt mondták neki.

soo7.jpg

Ami a világ legnagyobb természetes melleit illeti, Annie Hawkins-Turner, vagyis Norma Stitz az, aki ezekkel büszkélkedhet. A mell alatti körmérete 109,22 cm, a mell körmérete pedig 177,8 cm. Ha melltartót akar vásárolni magának, akkor pedig 102ZZZ méretű kosarat kell keresnie… szerintünk ezt valószínűleg nem találja meg minden fehérneműboltban, biztosabb, ha megrendeli vagy megcsináltatja. A fétismodellként dolgozó nő cicijei egyébként nem kicsit viselhetik meg a hátát és a gerincét, ugyanis egyenként 25 kilót nyomnak!

soo8.jpg

Akivel nem volt ilyen bőkezű a természet, de szilikonnal megnagyobbíttatta a melleit, méghozzá a legnagyobb szilikoncicikké a világon, az a 27 éves német modell, Beshine, akinek mellmérete 32Z. A 168 centi magas, 59 kilós nő mellei egyenként körülbelül 9 kilót nyomnak, ami sok ember szerint inkább bizarr, mint szexi.

soo9.jpg

És ha már bizarr dolgokat emlegetünk, akkor Wesley Warren Jr. esetét is meg kell említenünk. A férfi nem kevesebb, mint 72 kilót cipelt rendellenes méretű heréi miatt. Mivel nem volt megfelelő biztosítása, egymillió dollárt kellett volna összegyűjtenie a műtétre, de évek alatt sem tudott 8000 dollárnál többet összekaparni. Végül egy orvos felajánlotta a segítségét, és ingyen elvégezte az operációt, de Wesley Warren Jr. sajnos belehalt a cukorbetegségéből adódó szövődményekbe alig egy évvel a műtét után.

soo10.jpg

Forrás: odee.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés