Gyíkembertől rettegnek egy amerikai kisvárosban

A jeti vagy a Loch Ness-i szörny után újabb legendás lénnyel bővülhet azok tábora, akikről lehet mesélni a gyerekeknek: a Scape Ore Swamp-i gyíkembert először 1988-ban látták Dél-Karolinában, méghozzá egy 17 éves srác, Christopher Davis, aki az autóján próbált kereket cserélni, amikor “találkozott” a gyíkemberrel. Visszaemlékezéséből kiderül, hogy vörös szeme, három ujja és zöld bőre volt. A fiú szerint rátámadt, de ő beugrott a kocsijába, bezárta az ajtót, így el tudott menekülni.

Hirdetés

Azóta is számos incidens történt a gyíkember és a kisváros lakói közt, többnyire ijesztgette az embereket, szerencsére komolyabb dolgokról nem hallottunk. A hétvégén viszont egy Sarah nevű nőnek sikerült lefotóznia, amikor kilépett templomból, és azt látta, hogy a lény ott szalad egy parkos rész előtt.

Egy nappal később egy másik helyi lakos közzétett egy videót, amit még májusban készített, ezt mi is meg tudjuk nektek mutatni. A gyíkembert a messzi távolban látjátok, legalábbis a felvétel készítője szerint.

WCIV-TV | ABC News 4 – Charleston News, Sports, Weather

Ti mit gondoltok? Igazi rejtéllyel állunk szemben, vagy csak valaki megunta az unalmas kisvárosi létet, és beruházott egy komoly jelmezbe, amiben élethűnek látszó gyíkemberként tudja ijesztgetni az embereket? Mi ezt előbb elhisszük, mint azt, hogy tényleg egy szörnyeteg él egy dél-karolinai kisváros mellett.

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés