Ínyencségek sportolóktól: az olimpikonok kedvenc édességei

A profi sportolók komoly és aprólékosan megtervezett edzésprogramja mellé szigorú étrend és diéta is tartozik. Persze a csalónapok fontosságát a testépítők mellett az olimpikonok is hangsúlyozzák, melynek valóban hatalmas szerepe van.

Hirdetés

Az ilyen napokban belefér egy kis édességbűnözés, mely során a profi sportolóknak is lecsúszik jó pár (felesleges) cukros kalória a torkán. Az olimpikonok hivatalos hub-ján összegyűjtöttek pár olyan finomságot, melyet a különböző országok kiválóságai fogyasztanak akkor, amikor már nem bírják a monoton étrendet. Nem kicsit lettünk éhesek most!

Az ausztrál triatlonos hölgy, Brad Kahlefeldt él-hal a csokiért, na meg persze a fondüért, csakis friss és finom gyümölcsökkel!

A BMX-es csillag, Carlos Oquendo szereti a kreatív édességeket, egyik kedvence a csokisstangliból és Oreo kekszből összedobott kerékpár! Délután kávé mellé jól csúszik, abban biztosak vagyunk!

Dagmara Wozniak, az USA vívója egy gyönyörű rózsás finomságot készített testvére születésnapjára, melynek szirmai almából vannak!

A birt Fiona Pennie kedvenc találmánya, melyben van brownie, málna és krémes öntetek. Meg persze sok-sok kalória.

A snowboardos Mercedes Nicoll imádja a csokoládéhabot, melyet tejszínnel és friss gyümölcsökkel tesz még ízletesebbé.

Arianna Fontana a fagyira esküszik, melyet nagy adag brownie-val, tejszínhabbal, öntettel és cukorszórattal tesz még ellenállhatatlanabbá. Ne ijedjetek meg, ezt a kelyhet férjével nyomta le!

Madeleine Scerri amikor éppen nem úszik, akkor finomságokat készít, na meg persze eszik is. Egyik kedvence a mogyoróvajas-csokis-epres torta, mely garantált ízorgazmust jelent!

A korcsolyázó Arianna Fontana imádja a savanykás ízeket, nyáron a lime-os süteményekre esküszik!

Fehércsoki formácskák csokoládéhab töltelékkel és málnával. Sütés nélkül egy hideg, csokis-gyümölcsös ínyencség. Köszönjük Polina Edmunds, mostantól biztos, hogy erről fogunk álmodni!

(forrás: hub.olympic.org/)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés