Melltartója mentette meg egy nő életét

Ha a fenti címre te is felkaptad a fejed, márpedig ezt elég valószínűnek tartjuk, akkor biztosan arra vagy kíváncsi, hogy konkrétan mi történt. Nos, a sztorit mi is a Mirror.co.uk oldalon olvastuk. Eszerint egy 42 éves nő a férjével Németországban biciklizett, Berlintől nem messze, egy kisváros melletti szántóföldeken, amikor a nő hirtelen fájdalmat érzett a mellénél, és leszállt, hogy megnézze, a melltartójából jött-e ki a fém merevítő, és az szúrta-e meg. Legnagyobb döbbenetére viszont nem ez volt ott, hanem egy eltévedt puskagolyó, amit a közelben vaddisznóra vadászók lőttek ki, csak hát célt tévesztett…

Hirdetés

A nő minden bizonnyal az életét köszönheti annak, hogy valószínűleg nem a legvékonyabb melltartóját választotta aznap a bringázáshoz, ami golyóálló mellényként funkcionált.

braa.jpg

A vadászatot azonnal leállították, a rendőrség pedig bizonyítékként lefoglalta a fehérneműt, hogy az eljárás további részéhez bizonyítékként szolgálhasson. A nőt kórházba vitték, és bár megütötte és fájlalta a mellkasát, úgy tudjuk, jól van.

Forrás: Mirror.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés