Mielőtt hirdetnél a Facebookon, nézd meg, mi tükröződik a fotón!

A címben megfogalmazott üzenet tanulságul szolgálhat azoknak, akik az elmúlt időszakban nem nézték meg alaposan azokat a képeket, amikkel hirdettek (kerestek vagy kínáltak) Facebookon, ugyanis a felvételek, hogy finoman fogalmazzunk, többet mutattak, mint amire a nagyérdemű kíváncsi lett volna… A DailyMail két olyan esetet is kiemel legutóbbi cikkében, ahol a hirdetők nem kicsit égtek be – érdekes, mindkét sztori ausztrálokkal esett meg. A Dubbo Trash and Treasure nevű Facebook csoportba feltöltött egy képet használt tévéjéről egy férfi, akit a Daily Mail Australia név nélkül említ. Azt viszont nem vette észre, hogy a tévé képernyőjében egy meztelen nő teste tükröződik, méghozzá úgy, hogy semmi sincs rejtve.

Hirdetés

A takarást a helyi újságírók szemérmességének és jóindulatának köszönheti a hölgy – mi is így mutatjuk meg nektek a képet.

unf_adver.jpg

Egyesek azt találgatják, hogy vajon a kép feltöltését rosszindulatú tréfának szánta-e a férfi, vagy – ami szerintünk valószínűbb – csak szerencsétlen véletlen?

Az viszont biztos, hogy nem ez az egyetlen eset, ami mostanság felkavarta a kedélyeket az ausztrál facebookozók körében: egy negyvenesre saccolt pasas úgy keresett magának lakótársat Melbourne-ben, hogy a feltöltött képei egyikén ő maga is látható volt, méghozzá alsónadrágban.

unf_advert.jpg

Ti mire tippeltek, vajon ezután senki sem jelentkezett, vagy épp özönleni kezdtek postafiókjába az “érdekes” ajánlatok?

Forrás: Dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés