Tények és érdekességek az óvszerről

Akár használod, akár nem, azt biztosan tudod, mire való az óvszer. De vajon ezekkel a tényekkel és érdekességekkel tisztában vagy-e? A TheRichest.com összegyűjtötte, mi pedig továbbadjuk neked, hátha egyszer valami még hasznos lesz ebből a kis összeállításból… sosem lehet tudni.

Hirdetés

Minőségét megőrzi: négy évig. A legtöbb gumi eddig használható, de arra mindig figyelj, hogy tartsd száraz, hűvös helyen. De persze azt kívánjuk, hogy ha megvetted, ne maradjon meg négy évre, hanem tudd elhasználni.

condom1.jpg

Hidegháborús taktika is lehetett volna. Bizony, a kondomokról úgy tartják, hogy a CIA méretes kondomokat akart a Szovjetunióba küldeni a hidegháború idején ejtőernyőkkel, így tudatva az orosz nőkkel, hogy az amerikai pasik, hát hogy is mondjuk, “hatalmasabbak”. Ez a “demonstráció” végül úgy tudjuk, nem valósult meg, de az biztos, hogy hatalmas lett volna – valamilyen értelemben biztosan.

condom2.jpg

Amerikában a közelmúltban készült felmérések kimutatták, hogy a középiskolások 39 százaléka tudja, hogyan kell óvszert használni. Vajon ezt egyszerű feleletválasztós tesztből (igen-nem), vagy valamiféle gyakorlati ismeretet kérve derítették ki a kutatók?

condom3.jpg

A nők többsége élvezi a szexet akkor is, ha védekeznek közben. Sőt, egyesek még jobban, hiszen így még nagyobb biztonságban érzik magukat, így jobban ellazulnak, és átadják magukat a partnerüknek.

condom4.jpg

Svédországban volt “kondom ambulancia”. Nem viccelünk, tényleg. Ha valakinél nem volt gumi, de nagyon kellett volna, elég volt egy telefon, és házhoz vitték az óvszert. A szolgáltatás ma már nem elérhető, de szinte biztos, hogy jó pár szerelmespár hálásan gondol vissza erre.

condom5.jpg

Az óvszergyárban egy elektromos “pénisz-szerű” készülékkel tesztelik, nincs-e a gumikon szakadás vagy más hiba.

condom6.jpg

A második világháborúban is használták – szinte biztosak vagyunk abban, hogy nem pont a mai óvszerekre hasonlító gumikat, de ilyesmit húztak a katonák a puskacsőre “nedves” körülmények közt, hogy az ne ázzon be. Vajon kinek jutott eszébe, hogy ez másféle fegyverzetnél is alkalmas lehet védekezésre?!

condom7.jpg

A nők veszik világszerte a kondomok felét. És milyen meglepő: a pasik általában nem szeretnek gumit húzni.

condom8.jpg

És egy utolsó: a legtöbb pasi úgy véli, csak a Magnum óvszerek közt talál hatalmas méretű szerszámának megfelelőt, de állítólag ez nem így van, ugyanis sokan hajlamosak túlbecsülni szerszámuk méretét. Szakemberek szerint fontos, hogy mindenki legyen tisztában azzal, hogy olykor a kevesebb több, vagyis a kisebb jobb, mert jobban illeszkedik, ezáltal biztonságosabb. És azt is mindannyian számtalanszor hallottuk már, hogy tényleg nem a méret a lényeg…

condom10.jpg

Forrás: TheRichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés