Arról tweetelt, hogy berohan a pályára – kirúgták a stadionból ezt a szurkolót

Mike Tetreault nem akart rosszat, csupán poénnak szánta a Twitter azt, hogy ha tízezren megosztják (retweetelik) az üzenetét, akkor befut a pályára. Az eset csütörtökön este, az NFL szezonnyitó mérkőzésén történt, ahol Mike kedvenc csapata, a New England Patriots lépett pályára a Pittsburgh Steelers ellen. A srác elég jó helyről kezdte nézni a meccset, de nem sokáig élvezhette: a tweet elküldése után NFL biztonsági őrök jelentek meg a közelében (nem a stadion őrei, hanem az NFL erői léptek közbe), és kitessékelték a vicceskedő tweetelőt a stadionból.

Hirdetés

Tízezer retweet, és befut a pályára – ezt ígérte a srác, és bár a biztonsági intézkedéseknek köszönhetően ezt valószínűleg nem tudta volna megtenni, az NFL biztonsági őrei komolyan vették az üzenetét.

A fiú közvetítette az ezután történteket is. Azt írja, egyetlen tweet miatt fenyegették meg, és dobták ki a stadionból.

A Vine.co -ra feltöltött rövid videóját pedig azzal a megjegyzéssel tette közzé, hogy nem örökre tiltották ki a stadionból, illetve hogy nézzétek csak meg, hányan kísérték ki.

Ti mit gondoltok? Túlreagálta az NFL, vagy az ilyen és ehhez hasonló reakciók igenis helyesek, mert hozzájárulhatnak a sport biztonságosabbá tételéhez?

Forrás: rsvlts.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés