Instagramon mutatta meg az ausztrál fitnesz guru, milyen a teste 2 nappal a szülés után

Korábban mi is írtunk a Sarah Stage művésznéven tevékenykedő Costa Rica-i modellről, aki 8 és fél hónapos terhesen is úgy nézett ki, mintha csak egy kicsivel többet evett volna az elmúlt napokban vacsorára. Nos, nemcsak ő kapott hideget-meleget (de inkább hideget) a kommentelőktől azért, mert kismamaként sem állt le a sportlással: nemrég egy ausztrál fitnesz guru, Sophie Guidolin borzolta a kedélyeket azzal, hogy még terhessége 34. hetében is súlyt emelt.

Hirdetés

A 26 éves fitnesz mami a héten hozta világra ikreit, Evie-t és Ariát, és mindössze két nappal ezután a következő képet osztotta meg magáról az Instagramon.

sg1.jpg

“Ez a poszt nagy bátorságot kíván, hiszen épp hogy csak felkelhettem a császármetszés után. Reméltem, hogy ezt elkerülhetem, de sokkal kibírhatóbb volt, mint amilyennek hittem, és a gyógyulásom eddig hihetetlen! Mindkét kislányom majdnem 2.3 kilóval született, úgyhogy büszke vagyok arra, hogy a testem nap mint nap 5 pluszkilóval többet cipelt, mint korábban” – mondta az immár négygyerekes anyuka. Azt azért mi hozzá szeretnénk tenni, csak úgy zárójelben, hogy mindnyájan tudjuk: másoknál egy babának a súlya is meghaladhatja a 4 kilót. És a várandósság alatt felszedett súllyal együtt a legtöbb nő azért nem csak 5 pluszkilót cipel nap mint nap, mégsem írják ki a közösségi média oldalaikra, hogy szuper, hogy ennyi plusz súlyt tudtak cipelni, inkább természetesnek veszi, hogy egy (vagy akár több) babát egészségesen ki tudott hordani. Mert nem az alakja a lényeg, hanem a gyereke. Zárójel itt bezárva.

Sophie felett egyébként sokan ítélkeznek, nárcisztikusnak nevezik őt, és azt mondják, a saját alakján kívül semmi más nem érdekli. Megint mások viszont úgy látják, jó anyuka, aki imádja a gyerekeit, ami szerintük a fotóiból is látszik.

sg3.jpg

sg4.jpg

sg5.jpg

sg6.jpg

Több mint 200 ezer Instagram-követőjéből sokan írtak már neki, a legtöbben minden jót kívánva, de persze olyanok is vannak, akik még mindig nem tudták elfelejteni, hogy terhessége 34. hetéig edzett, és ilyen súlyzókat is emelgetett.

sg9.jpg

Az edzéssel csak a finisben állt le.

sg7.jpg

sg8.jpg

Így nézett ki a szülés előtt.

sg2.jpg

A császármetszés után nem kezdhet el azonnal újra sportolni, de valószínűleg néhány hét múlva ismét mozog majd valamit, eleinte kíméletesen, majd egyre többet vállalva, hogy megint ilyen legyen az alakja.

sg10.jpg

Forrás: Dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés