Lábak nélkül született, mégis sikeres fehérneműmodell lett

Attól, hogy valaki különbözik a megszokottól, még lehet szép és szexi. Ezt bizonyítja nap mint nap a világ és önmaga előtt is Kanya Sesser, az a 23 éves modell, aki lábak nélkül született. És nemcsak emiatt nem indult túl jó esélyekkel az életben: egy thaiföldi árvaházban tengette napjait úgy 5 éves koráig, amikor örökbe fogadták, és új családja az oregoni Portlandbe vitte őt. A lány fogyatékossága ellenére sem adta fel azt az álmát, hogy sikeres sportoló és modell legyen: 15 évesen sportos képekkel kezdte, de innen csak egy ugrás volt a fürdőruhás és fehérneműs fotózások világa.

Hirdetés

Kanyát hamar megismerték és megszerették a legnagyobb és legnépszerűbb márkáknál is. A lány ma már több mint ezer dollárt keres egy napi munkával.

kanya1.jpg

Azt mondja, élvezi, hogy modellkedéssel keresi a pénzét, de az is fontos neki, hogy megmutassa a világnak, mennyire szép és szexi lehet az is, ami más, mint a megszokott. “Ez az én történetem, és büszke vagyok rá. Nincs szükségem lábakra ahhoz, hogy teljes értékű, vonzó nőnek érezzem magam” – mondta.

kanya2.jpg

Új barátja, Brian szerint Kanya “gyönyörű és egyedi”.

kanya4.jpg

kanya5.jpg

Sportolói ambícióit sem adta fel, a 2018-as paralimpiára készül.

kanya3.jpg

kanya-sesser-track.jpg

Forrás: Pulptastic.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés