Már edz bokszmeccsére a topless fotóbotránya miatt lemondott szexi tanárnéni

Joanne Salley minden fiú álma volt abban a magániskolában is, ahol tanított – egészen 2011-ig, amikor a suli fotótermében felejtett pendrive-járól futótűzként terjedtek el a diákok körében a tanárnéni félmeztelen képei. A srácok addig kedvelték, onnantól kezdve valósággal imádták. Joanne persze nem fogadta ilyen jól az esetet, és valószínűleg az iskola vezetése sem. Ő mindenesetre nem várta meg, míg menesztik, hanem magától mondott fel két hét rendkívüli szabadság után. Az eset már négy éve történt, de a napokban ismét felmerült a 37 éves tanárnő neve, ugyanis egy közelgő jótékonysági bokszmeccsen ő is kesztyűt ragad majd.

Hirdetés

A Grosvenor House Hotelben megrendezésre kerülő Boodles Boxing Ballra egy ideje már meg is kezdte az edzéseket, és reméli, hogy legyőzi ellenfelét, Danielle ‘the Grim’ Rapert.

tanarneni_box.jpg

tanarneni_box2.jpg

tanarneni_box3.jpg

tanarneni_box4.jpg

Az 1998-as Miss Észak-Írország szépségverseny győztese egyébként képzett balett táncos és szenvedélyes pólójátékos.

tanarneni6.jpg

Az egykori modell azt mondja, a 2011-ben történt eset nagyon megrázta, és úgy érezte, ennyire még soha nem alázták meg.

tanarneni2.jpg

tanarneni3.jpg

De ettől függetlenül sem adta még fel azt a tervét, hogy visszatérjen egyszer a tanári pályára. És hát ennek biztos, hogy a gyerekek is örülnének. Főleg a fiúk. Mert ki ne szeretne egy ilyen tanárnénit?!

tanarneni4.jpg

tanarneni5.jpg

tanarneni7.jpg

tanarneni8.jpg

tanarneni9.jpg

tanarneni10.jpg

Forrás: Dailymail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés