Megdöbbentő képek bepiált sztárokról

Az internet, és főleg napjainkban a közösségi média térhódításával nagyon nehéz bármit titokban tartani, és ez a híres emberekre fokozottan igaz. A következő, TheRichest.com -on talált összeállítás celebek részeg fotóit veszi sorra – jöjjenek a kellemetlen, olykor kifejezetten megdöbbentő képek a gazdagok és híresek világából.

Hirdetés

Michelle Rodriguez
A Lost, az Avatar, a Machete- és a Halálos iramban című produkciókból is ismerjük a színésznőt, de azok is megjegyezhették a nevét, akiket inkább a sztárok magánélete foglalkoztat, ugyanis tavaly a híres modellel, Cara Delevingne-nyel járt. Volt pár jól sikerült randijuk, itt pedig a lapok szerint pár pohárnyi alkohollal is találkoztak…

drunk1.jpg

Kevin Spacey
A sokszoros díjnyertes – többek közt két Oscarral is jutalmazott -, 1959-es születésű színész itt talán segítséget hív, mert túl sokat ivott.

drunk2.jpg

Christina Ricci
Ő sem maradt sokáig az a szende kislány, akit az Adams Family-ből ismert meg a világ. Bár karrierje egy ideig felszállóágban volt, egy ideje nem igazán hallottunk róla, legfeljebb csak akkor, ha részegen jelent meg valahol. Anno Jean-Charles de Castelbajac “Ready to Wear after party”-jára részegen érkezett, ki mással, mint Lindsay Lohannel?!

drunk3.jpg

Helen Flanagan
A brit Coronation Streetben 13 évadon keresztül alakította Rosie Webstert, és hát igencsak vágyhatott egy kis lazításra – ezt itt épp egy kocsmatúrán valósította meg, ilyen végeredménnyel.

drunk4.jpg

Jennifer Lawrence
A Napos oldal című 2012-es moziban nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták, de ezt a részegen elkövetett mozdulatát nem mindenki díjazta… mi ennek ellenére, vagy éppen ezzel együtt is nagyon bírjuk a természetes, két lábbal a földön álló, nem mellesleg nagyon csinos, 25 éves színésznőt.

drunk5.jpg

Avril Lavigne
17 évesen még pop-punk hercegnőnek számított, és 15 éves karrierje során több mint 30 millió lemezt adott el világszerte. Avril Lavigne persze a lazítást sem veti meg, sőt, olykor konkrétan az asztal alá iszik mindenkit – beleértve saját magát is.

drunk6.jpg

Mischa Barton
Színésznőként és modellként is keresett volt, legutóbbi munkái közül talán a Narancsvidék című sorozatból emlékezhetsz rá… a szebb napokat is megélt híresség napjainkban igyekszik összeszedni magát, de azért olykor neki is becsúszik egy-egy görbe éjszaka.

drunk7.jpg

Robert Pattinson
Az Alkonyat-filmekkel egy csapásra világsztárrá lett brit színész nem mond nemet egy kis bulizásra vagy kocsmatúrára – itt például az Emmy gála után próbálta megmutatni a világnak, mennyire jól bírja a piát. Vagy mégsem.

drunk8.jpg

Macaulay Culkin
Az egykori gyereksztár ezen fotója láttán tényleg csak ennyi jutott eszünkbe: reszkessetek, betörők!

drunk9.png

Simon Cowell
Az extravagáns brit producert sokan az X-Faktor atyjaként ismerik, aki maga is beült a műsor zsűrijébe, jól odamondogatva a magáét a jelentkezőknek. Persze ő is tudja, hogy a kemény munka után jutalom illeti meg – de vajon itt jött rá, hogy ez nem is az ő söre?

drunk10.jpg

Christina Aguilera
Felismerhetetlen hang, elképesztő sikerek, több mint 50 millió eladott lemez világszerte, és a megtisztelő 58. hely a Rolling Stone magazin által összeállított Minden idők 100 legjobb énekesének listáján… és persze jó pár görbe este, aminek a végén ilyen és ehhez hasonló képek készültek róla. De amióta gyerekei születtek, szerintünk van esély arra, hogy visszafogja magát egy kicsit.

drunk11.jpg

Paris Hilton
300 ezer dollárért jelenik meg rendezvényeken, klubokban – de vajon ez a performansz is az általa nyújtott show része, vagy ezért különdíjat számol fel?

drunk12.jpg

Britney Spears
Talán még neked is rémlik, hogy a híres énekesnőnek volt egy hosszabb, elég sikeres, majd egy borzalmas időszaka – kopaszra borotválta a haját, ki tudja, mi mindent szedett be és ivott meg… le mernénk fogadni, hogy a következő kép az egyik olyan fotója ebből a korszakából, amit örökre kitörölne a világból.

drunk13.jpg

Lindsay Lohan
Nem sok ember van, akinek Lindsay Lohanről valamelyik filmjének a címe ugrik be, nem pedig valamelyik botránya. Itt például rendesen felöntött a garatra, és csak reméljük, hogy így nem ült autóba, ami egyébként szokása.

drunk14.png

Matthew McConaughey
Bár a vígjátékszereplőből az utóbbi időben elismert, komolyabb szerepeket játszó színésszé nőtte ki magát, és a Dallas Buyers Club című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat is kapott, azért Matthew McConaughey-nak is megvoltak a maga alkoholmámoros pillanatai…

drunk15.jpg

Pamela Anderson
A Baywatch szexi sztárja itt próbál úgy elsétálni egy hollywoodi night clubban töltött este után, mintha azt próbálná kommunikálni: én így is dögös vagyok. Hát, Pamela, sajnos ez inkább szánalmasra sikerült…

drunk16.jpg

Mel Gibson
Számtalan problémát okozott neki heves természete, amit csak súlyosbít, ha iszik – itt például egy paparazzónak ment neki, valószínűleg nem kevés pia magába döntése után.

drunk17.jpg

Ozzy Osbourne
A Sötétség Hercege, a Heavy Metal keresztapja… nevezzük, ahogy akarjuk, egy a lényeg: a jó öreg Ozzy-nak évtizedek óta számtalan alkalommal meggyűlt a baja a drogokkal és az alkohollal – ebben az interjúban beszélni sem tud.

Kiefer Sutherland
A 24 című sorozat Jack Bauerének csuklóján nem egyszer kattant már a bilincs ittas vezetés miatt, de olyan is előfordult, hogy egyszerűen csak berúgott. Mondjuk ennyire.

drunk19.jpg

David Hasselhoff
A Knight Rider és a Baywatch című sorozatok sztárja egy ideig szinte csak botrányai miatt hallatott magáról. 2009-ben kétszer került kórházba, annyira berúgott, 2010-ben pedig egy háromnapos piálást követően szorult ismét orvosi segítségre. Neki is jól jött, hogy időben érkeztek az “életmentők”…

drunk20.jpg

Forrás: TheRichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés