Meghalt Amanda Peterson – leépülése képekben

Természetes szépségével, bájával és erős személyiségével akár híres hollywoodi színésznő is lehetett volna Amanda Peterson, és ehhez már gyerekként minden lehetőséget megkapott: 9 és fél évesen, 1982-ben az Annie című filmben kapott szerepét, ami remek ugródeszkát jelentett számára. Öt évvel később a Bérbarátnő álomáron (Can’t Buy Me Love) című filmben már főszereplő volt, Patrick Dempsey partnernőjét alakította. A nyolcvanas évek végén viszont hátat fordított Hollywoodnak, és bár családja állította, hogy beteg, és halálát sem drog- vagy gyógyszer-túladagolás okozta, a vizsgálatok mégis ez utóbbit igazolták. Amanda Peterson nem érte meg 44. születésnapját: 43 évesen találták holtan coloradói otthonában, halálát morfiumalapú drogok túladagolása okozta.

Hirdetés

A színésznő 16 évesen szerepelt a Bérbarátnő álomáron című moziban, akkoriban így nézett ki.

amanda_peterson1.jpg

amanda_peterson.png

amanda_peterson2.jpg

amanda_peterson6.jpg

amanda_peterson4.jpg

amanda-peterson5.jpg

A nyolcvanas évek végén eldöntötte, hogy elege van Hollywoodból, de ezután is hallottunk róla – sajnos nem a karrierje alakulása miatt. 2000 októberében ittas vezetés miatt tartóztatták le, öt évvel később pedig tiltott anyagok gyártásának, eladásának vagy terjesztésének vádjával állt ismét a hatóságok előtt. 2012 áprilisában ismét ittas vezetés miatt kapták el. Ezek a képek 2012-ben készültek róla.

amanda_peterson10.jpg

amanda_peterson7.jpg

amanda_peterson8b.jpg

amanda_peterson8.jpg

Leépülését is jól szemléltetik a róla készült fotók.

amanda-peterson-arrests-pp.jpg

amanda_peterson11.jpg

amanda_peterson9.jpg

Egyik barátja szerint 2012-es letartóztatása után eldöntötte, változtat az életén, és nem sokkal ezelőttig úgy tűnt, ez sikerül is neki, de sajnos mégsem sikerült neki.

Forrás: DailyMail.co.uk, Huffingtonpost.com és Radaronline.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés