Rémálommal végződött a TomorrowWorld fesztivál

Több ezernyi fesztiválozónak vált valódi rémálommá a TomorrowWorld nevezetű fesztivál, amit Atlantától körülbelül 50 km-re, Chattahoochee Hillsben rendeztek meg. Ez nem a zene, vagy az ottani programok miatt történt így, hanem azért, mert a szervezők a környékre lesújtó jelentős esőzésre való tekintettel vasárnap már csak a sátorozóknak tették lehetővé a programokon való részvételt, mindenki mást arra kértek (persze a jegyek árának visszatérítését ígérve), hogy inkább ne jöjjenek ki, mert sem parkolni, sem a rendezvényre belépni nem fognak tudni. Nos, a tájékoztatás időben megtörtént, arról viszont nem szóltak senkinek, hogy már a szombati nap zárókoncertje után sem engednek be taxikat, kocsikat, Uber sofőröket a helyszínre. A legközelebbi buszokig is kilométereket kellett gyalogolni a vendégeknek a szakadó esőben, hidegben. Sem élelmük, sem italuk, sem fedett helyük nem volt, ahol meghúzhatták volna magukat.

Hirdetés

Sokan annyira kimerültek voltak, hogy a nedves füvön, vagy a sárban dőltek ki. Így járt a 30 éves Valeria tesója és egy barátnőjük is. A következő képet Valeria készítette, hozzátéve, hogy nekik még szerencséjük volt, ugyanis a férje reggel 7-re értük tudott jönni, egy megbeszélt ponthoz, ahol felvette a kimerült, és valószínűleg megfázott lányokat.

festivals.jpg

A közösségi médiában is sokan megosztották tapasztalataikat – sokan panaszkodtak, mások inkább fel voltak háborodva, megint másoknál a képek többet mondtak ezer szónál. Pocahontas tweetje is ilyen szerintünk.

Végül hazajutottak, igaz, a taxi nem volt olcsó: 75 dollárba került!

Sokan azt mondják, nem lepődnének meg, ha a sok ezer fesztiválozóból százak perelnék be a TomorrowWorldöt.

Még két twitteres helyzetjelentés a fesztiválról:

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés