Amit sohasem tapasztalhatunk meg a másik nem testével kapcsolatban

A pasik és a csajok nagyon különbözőek – és most nem arra az unalomig ismételt klisére gondolunk, hogy a nők a Vénuszról jöttek, a férfiak meg a Marsról, hanem arra, mennyire másképpen működik a testünk, és hány olyan dolog van, amit soha az életben nem fogunk megtapasztalni, mert nem férfinak/nőnek születtünk. Az AskReddit nemrég feltette a következő kérdést, amire a netezők őszintén válaszoltak (a viccestől az undorítóig mindenféle reakció született): “Szerinted mi az az egy érzés vagy érzet, amit a másik nem tuti, hogy soha az életben nem tapasztalhat meg?”. Íme, az erre érkezett válaszok – szórakozzatok ezen ti is legalább olyan jól, mint mi tettük!

Hirdetés

TragicHeron feltehetően egy lány, mert ő azt írta: “amikor menstruálsz, tüsszentesz egyet, és úgy érzed, minta épp egy zseléhalat szülnél”.Nagyon finom, nőies, ékesszóló megfogalmazás. Köszönjük szépen.

body.jpg

Slickguy a következőt írta: “amikor a nemi szerveid véletlenül hozzáérnek a vécé belsejéhez, miközben épp kakilni próbálsz”.

Seanxprt egyszerű, de nagyszerű ötlete: “a csajok sosem fogják megtudni, milyen egy törölközőt akasztani a farkunkra”. Na igen…

Mtrayne szerint egy száraz tampon eltávolítása olyan érzés, mint amikor az ember kifordítja magát belülről. Nem kicsit fájhat…

Dick-nipples egy viccesebb dologra mutat rá: a csajok képesek cicidobálásra, de a fiúk is tudnak hasonlót, a lenti csomaggal és a péniszükkel. Terpeszállás, felsőtest vad rázása jobbra-balra, miközben a farok a combokat csapkodja… (női szemmel nézve maradnék inkább a cicidobálásnál – a szerk.)

dance.gif

Punkdrummer12 arról beszélt őszintén, milyen a gumi nélküli szex után egy séta – nőként. “Csak mész, mész, és érzed, hogy a srác nedvei kifolynak belőled… mintha összepisilnéd magad, de te tudod, hogy nem arról van szó.”

TakeOffYourMask a következőket mondja: “a lányok sosem fogják átélni, milyen az, amikor egy dombon áthajtok kocsival, és a heréim megérzik a mikrogravitációt”. (Hát, többségünk nevében mondhatom: nem is akarjuk…)

Sunnygcat (lány) valahol a vicces és az undorító határán egyensúlyozik a válaszával: “amikor szellentesz, és az ahelyett, hogy hátul távozna, a vaginádba csusszan”.

Forrás: Uproxx.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés